Късметът им обръща гръб! Слънчевото затъмнение руши живота на 2 зодии

Късметът им обръща гръб! Слънчевото затъмнение руши живота на 2 зодии
A A+ A++ A

Езотериците казват, че в деня на слънчевото затъмнение, което ще настъпи на 14 октомври, животът на представителите на два знака от Зодиака може да се обърне с главата надолу. Късметът ще се отвърне от тях.

Кой да се подготви за проблеми и как да оцелее удара?

Лъв

По време на слънчевото затъмнение много проблеми на Лъвовете ще изплуват на повърхността, без значение как се опитват да ги скрият. Ураган от неуспехи може да избухне в живота им, дори няма да могат и да си мечтаят за късмет. Този ден може да промени много неща в живота ви.

Езотериците съветват сериозно да преосмислят ценностите си.

Опитайте се да намерите нов житейски ориентир, а ако трябва, започнете всичко от нулата, Лъвове! Ще бъде много трудно да се справите с проблемите, но все пак имате шансове да се отървете от тях с много упоритост и воля.

Скорпион

Слънчевото затъмнение сериозно ще разклати гордостта на Скорпионите. Ще трябва да разберете, Скорпиони, че центърът на Вселената определено не сте вие. Това осъзнаване ще бъде поднесено от по възможно най-неприятния начин.

По време на затъмнението хората започват да се карат и да се ядосват и заради най-малката дреболия. Опитайте да се сдържате и да държите емоциите си под контрол, като не си изкарвате яда върху околните. Не заливайте с негативна енертия онези, които изобщо не го заслужават!

Източник: УНИАН

Превод и редакция: Novinite.bg

#зодии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници