Фатален петък, 13-и, очаква тези 5 зодии, ето за какво да внимават!

Фатален петък, 13-и, очаква тези 5 зодии, ето за какво да внимават!
A A+ A++ A

Всички знаем лошата слава, която се носи на петък 13-и. Въпреки че датата всъщност се смята за щастлива в нумерологията, тя е изпълнена със суеверия и вярвания за предполагаем лош късмет.

За първи път от 2017 г. петък 13-ти се пада през октомври и има 5 зодии, които трябва да бъдат особено внимателни на този ден.

На 13 октомври Марс в Скорпион формира поддържащ тригон към ретрограден Сатурн в Риби, което ще накара всеки знак от зодиака да действа емоционално и да разчита на интуицията си. За някои обаче това може да се окаже грешен ход, за който после ще съжаляват, пише Една.бг.

Ето кои са 5-те зодии, които трябва да бъдат особено внимателни утре и как могат да се предпазят от негативни влияния и лош късмет:

Телец
Утрешният петък 13-и ще ви постави в някои напрегнати ситуации, в които трябва да проявите сдържаност. Хората около вас ще предизвикат търпението ви, затова е важно да запазите самообладание, за да не развалите отношения, които дълго сте градили. Особено внимавайте да не избухвате и да не кажете нещо, за което после ще съжалявате.

Близнаци
Утре трябва да сте особено внимателни с финансите. Не давайте пари назаем и не правете големи покупки, защото е много вероятно да останете разочаровани и ощетени. В работата ще се чувствате особено изтощени и демотивирани, затова най-добре не започвайте големи проекти точно на този ден. Денят е неподходящ и за начало на ремонти и всякаква по-значителна работа у дома.

Дева
Деви, за вас днешният ден не е подходящ за започване на нови начинания. Липсва ви енергия и фокус, което ще се отрази на нещата, с които се захващате. Предпазете се от грешни ходове, като заложите на вече изпитани действия и оставете новите идеи за другата седмица, когато ще имате по-трезв поглед върху нещата. На петък 13-и най-добре просто се отдайте на почивка и направете нещо само за себе си.

Скорпион
Утрешният фатален ден ви носи объркване в личните взаимоотношения. Възможно е някой ваш близък да ви подразни или обиди, но не бързайте да реагирате и да му се сърдите. Заложете на спокойната, премерена комуникация и не си правете генерални изводи за другите. Освен това може да ви направи впечатление, че някои предмети около вас се развалят – телефон, часовник, чадър или дори автомобила ви. Не изпадайте в паника и действайте разумно, защото е възможно вашата припряност да доведе до по-сериозни щети.

Стрелец
Иска ви се да направите някои промени около себе си, но на петък 13-и ще срещате съпротива от страна на хора и обстоятелства. Бъдете премерени и методични и не прибързвайте с действия, които могат да се обърнат срещу вас. Възможно е да се чувствате по-непохватни и нервни от обикновено. Бъдете особено внимателни и за личните си вещи, защото в утрешния ден може да загубите или счупите нещо, което ви е изключително ценно.

#Петък 13-и

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници