Рядкото слънчево затъмнение "Огнен пръстен" и Новолуние: какво да очаква всяка зодия

Рядкото слънчево затъмнение "Огнен пръстен" и Новолуние: какво да очаква всяка зодия

Pixabay

A A+ A++ A

Октомври е наситен с интересни и мистични астрологични събития. Едно от главните е слънчевото затъмнение на 14-ти октомври, което се нарича "Огнен пръстен".

То се нарича "Огнен пръстен", защото е доста рядко. Следващото такова ще се случи чак през 2046-та година. То ще се случи по време на Новолуние, което го прави още по-интересно и въздействащо.

Затъмнението ще се случи в знака Везни и ще прикани всеки знак от зодиака към по-голям баланс в отношенията. Независимо дали те са с близък, роднина, приятел или романтичен партньор, затъмнението ще промени динамиката във връзките ви за добро.

Със затъмнението и новолунието във Везни навлизаме в 14-дневен коридор на затъмненията. Интензивен портал с мощна енергия, който ни помага да направим нужните промени и да работим за постигане на нашите най-смели мечти. Изключително наситен кармичен период, който е важен за всяка една зодия.

Ето какво да очаква всяка зодия от това Затъмнение и Новолуние:

Овен - очакват ви интересни прозрения, сякаш този период ще ви отвори очите за случки и хора, които сякаш до момента не сте забелязвали достатъчно. Ще усетите тяхната енергия и ще се отдадете на нови емоции.

Телец - обичате да си угаждате, да търсите онеси малки житейски удоволствия, които правят жвиота по-сладък. В този период е добре да се отдадете на тази своя природа напълно. Имате нужда да си угаждате - направете го!

Близнаци - сега е моментът да се обградите с правилните хора, които ви носят положителна енергия и не ви натоварват. Имате нужда от светли и добри хора в живота си и ще успеете да ги привлечете по време на това затъмнение.

Рак - вие сте човек, който обича домашния уют и цени времето със семейството. По време на затъмнението и новолунието може да се отдадете на така любимия домашен уют, да отделите повече време за най-близките си и да затоплите отношенията, ако това е нужно.

Лъв - сега е идеалният момент за начало на нов хоби или поне да направите опит да се впуснете в нещо ново, макар да не сте сигурни, че е за вас. Ще се чувствате по-емоционално, но това в крайна сметка ще бъде във ваша полза и то във важен момент.

Дева - затъмнението може да ви осигури някакъв нов вид печалба, неочакван доход, повишение в работата. Това е време не само за финансова печалба, обаче. Сега е времето да си подсигурите и още едно важно нещо - повече време за хората, които обичате.

Везни - в този период ще се чувствате свободни, ще искате да се грижите за себе си, ще приоритизирате нещата, които обичате да правите. Но освен това ще се обърнете към връзките в живота ви, които наистина ви правят щастливи, а с токсичните ще се разделите доста лесно.

Скорпион - денят може би няма да бъде най-добрият за вас, ще се чувствате емоционални, ще се питате дали постъпвате правилно в сложни ситуации. Истината е, че давате най-доброто от себе си и трябва да си дадете почивка. Заслужавате я.

Стрелец - денят на новолунието и затъмнението ще ви донесе интересни преживявания. Ще се чувствате като на кръстопът между това, което искате и това, което си мислите, че трябва да направите. Правилният отговор ще дойде при вас и ще ви даде чувство на удовлетвореност.

Козирог - очакват ви нови начала в работата, а и в личния живот. Може би ви очаква промяна на работата, повишение в настоящата, нова възможност, която не бива да изпускате. Връзките ви също ще преминат на следващо ниво, ще се почувствате освежени и щастливи.

Водолей - ще сте предизвикани да опитате нещо ново, да сложите някакъв очакван край и да започенете нещо ново, дори неочаквано. В този ден ще се чувствате смели и приключенски настроени - възползвайте се на макс от тази енергия.

Риби - този ден ви носи спокойствие и хармония. Ще знаете точно от какво имате нужда и как да го получите. Затъмнението и новолунието ще ви дадат енергия за нови начинания, както и хъс за победа, пише Една.бг.


#зодии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници