Луд скандал с "триадата" на Емили Тротинетката! (ВИДЕО)

Луд скандал с "триадата" на Емили Тротинетката! (ВИДЕО)

Стоп кадър

A A+ A++ A

Най-известното българско трио – Емили Тротинетката-Тихомир и Елизабет, които живяха заедно като семейство, се разделиха с чутовен скандал. Това стана ясно от лайфа им през Star reporters. Разправията е била доста голяма и част от нея ще стане публично достояние този уикенд в „Съдебен спор“.

Тихомир твърди, че докато Емили Тротинетката била в затвора, Елизабет се влюбила в него и го искала само за него, а той не бил готов да живее по този начин. Обичал и Емили.

„На Емили по принцип не обръщам никакво внимание. Прегръщал съм я за лека нощ. И това е. Не съм имал с нея сексуални отношения от година. За разлика от Елизабет, на която отделях 95 % от времето си“, обяви Тихомир, след което допълни, че вече нямал чувства към Емили.

„Аз съм и лесбийка“, обяви от своя страна Емили, която се е родила като Даниел и до ден днешен е запазила мъжките си полови белези.

Елизабет редовно пушела трева, завързала връзка с дилъра си. Емили твърди, че въпросният мъж я пребил. Ударил и Тихомир. По думите му без явна причина. Просто бил обсебен от Елизабет.

„Когато се запознахме с Елизабет бяхме много влюбени, обичахме се страшно много. Наистина я обичах истински, и тя ме обикна истински. Тихомир я покани при нас и станахме триада. 3-4 месеца бяхме много щастливи, докато влязох в ареста. Докато бях там тя се промени и вманиачи по Тихомир“, твърди Емили.

#Емили Тротинетката

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници