Край на каръка! Три зодии вадят щур късмет до дни. Сред тях ли сте?

Край на каръка! Три зодии вадят щур късмет до дни. Сред тях ли сте?

Pixabay

A A+ A++ A

Лятото като че ли си отиде вчера, а вече преваля средата на есента. Октомври ни радва с нестабилно време – ту студ и дъжд, ту слънце и горещини. Ако този месец се е оказал особено труден за вас, може би вече е време всичко да се подобри и късметът най-накрая да ви се усмихне.

Вижте дали този път сте в челната тройка на фаворитите на звездите:

Телец

Ако сте мислили за нещо през цялата година и сте искали да го направите, но постоянно сте отлагали, то в края на октомври съдбата буквално ще ви принуди да пристъпите напред към мечтата си и да не я оставяте за 2024 година. Разбира се, трябва да грабнете подаваното от съдбата и да грабнете късмета си бързо, иначе ще се наложи да изчакате поне още няколко месеца, за сбъдване на желаното. Не се съмнявайте в себе си ипросто се оставете на на течението.

Дева

Още един земен знак скоро ще има късмет в училище или работатата си. Може би това е шанс за готин стаж, практика или невероятна безвъзмездна помощ? Или мечтана работа, която, изглеждаше, никога няма да се появи на хоризонта? Като цяло, за да „хванете късмета за опашката”, трябва да сте в час и да следите потока от информация, така че не забравяйте да следвате всички социални мрежи и да не се страхувате да поемете инициативата. В кпана сметка, винаги можете и да откажете, нали?

Риби

За Рибите последните месеци може да са били особено трудни в емоционален план, така че сега повече от всякога се нуждаят от знак свише, че страданята им не са били напразни и все още има към какво да се стремят. Звездите ви чуха, скъпи Риби (макар и не много бързо), така че обърнете внимание къде ще бъдете повикани в близко бъдеще. Най-вероятно нови хора и места ще Ви дадат страхотен шанс за израстване в кариерата – при това толкова нависоко, че е възможно дори да снимат снимат филм по вашия случай.

Превод и рдакция: Novinite.bg

#зодии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници