Времето: Седмицата започва с 24-28°С

Времето: Седмицата започва с  24-28°С

Pixabay

A A+ A++ A

През деня в понеделник, над цялата страна ще преобладава разкъсана облачност, но южният вятър ще отслабне и ще се ориентира от северозапад и с него ще започне застудяване. След обяд над Централна България ще се развива купеста облачност и на изолирани места е възможно да превали. Максималните температури ще се понижат и ще са между 24-28°С, прогнозират от Meteo Balkans.

Времето по Черноморието

През нощта срещу понеделник ще преобладава разкъсана облачност. През деня ще имаме и слънчеви часове. Ще духа северозападен вятър и температурите ще се понижат.

Максимални температури: 22-24°С.

Температурата на морската вода е 21°-22°С.

Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Времето в София

През нощта срещу понеделник ще преобладава разкъсана облачност, която след полунощ ще намалее до ясно време. Минималните температури ще се повишат и ще са между 8-10°С. През деня времето ще е предимно слънчево. Южният вятър ще отслабне и ще се ориентира от северозапад. Ще започне и понижение на температурите.

През деня термометърът ще показва стойности - до 23-24°С.

Времето по планините

Ще преобладава разкъсана облачност. Вятърът ще е от запад и ще се усили, по най-високите части на Рила и Пирин ще бъде временно силен от северозапад. През деня ще преобладава разкъсана облачност. Очакват се и валежи, но на изолирани места. Максималните температури на височина 1200 метра ще достигнат стойности между 15°С, на 2000 метра - около 7°С.

Времето на Балканите

Очакваме през полуострова да премине слабо атмосферно смущение, но без валежи. Ще започне и нормализиране на температурите.

#прогноза за времето

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници