Вижте кои са магичните дни през ноември, в които всичко се сбъдва!

Вижте кои са магичните дни през ноември, в които всичко се сбъдва!

Pixabay

A A+ A++ A

Важно е винаги да сте наясно не само с благоприятните, но и с най-опасните дни от всеки месец. Това ще ви помогне да избегнете ненужни проблеми в делата и любовта, както и да постигнете хармония с другите.

Днес ще ви разкрием кои точно са най-благоприятните дни от месец ноември и така ще ви помогнем да се настроите на правилната вълна и да подобрите настроението си!

През ноември ще има достатъчно положителна енергия за всички, а късметлийските дни ще бъдат цели седем!

Ето кои са най-магичните и късметлийски дни от предстоящия месец:

3 ноември - опозиция на Слънцето с Юпитер и на Венера с Нептун

Конфронтацията и то двойната конфронтация е всъщност нещо много добро. Опозицията между Слънцето и Юпитер ще има много голям принос за формирането на нашия късмет на 3-ти ноември. Това ще бъде ден на прозрение, интелектуален напредък. Паметта, вниманието и интелигентността ни ще бъдат изострени. Венера и Нептун ще образуват много приятен съвпад, които идеално ще допълни хармоничния дует на Слънцето и Юпитер.

4 ноември - край на ретроградния Сатурн

4 ноември е ден на много приятно и хармонично общуване. Сатурн в директна фаза ще бъде много благоприятен за всички ас. Ако някой ви е предал в миналото, той може да поиска прошка в този ден. Малките проблеми от миналото през този ден ще се разрешат или ще ви дадат необходимото ниво на мъдрост за бъдещето. В такива дни хората често осъзнават нещо изключително важно.

8 ноември – Венера преминава в знака Везни

На 8 ноември Венера най-накрая ще придобие сила и мощ. Всички ще имаме голям успех в любовта и в развитието на отношенията. Общувайте повече и бъдете по-малко затворени в този ден. Венера също ще ни даде много сили и енергия за работа, бизнес, спорт и нови начала.

10 ноември - Меркурий преминава в знака Стрелец

На 10 ноември Меркурий ще последва примера на Венера, преминавайки в своя благоприятен знак Стрелец. Планетата на финансите ще отвори вратите към света на богатството и успеха в работата, пътуването и бизнес комуникацията. На 10-и ще можете да правите скъпи покупки. Това също е добър момент за смяна на обстановката.

11 ноември - огледална дата

1+1=2, така че на 11-ти света ще се управлява от числото 2. То символизира двойствеността на силата – енергията и мъдростта. На 11 ноември нумеролозите съветват да работите повече, да бъдете по-малко мързеливи и да правите приятни неща, които ви носят радост.

13 ноември – Слънце в опозиция с Уран

Слънцето и Уран ще се слеят в опозиция, което означава, че ще се допълват взаимно. Много от нас ще очакват много добро настроение, вътрешни трансформации и творчески пробиви. Ако искате да станете независими и да направите крачка към свободата, тогава просто няма по-добър ден.

24 ноември - Марс преминава в знака Стрелец

24 ноември е ден на смелостта и храбростта. Марс ще ни даде много сили в края на годината и точно на този ден. На 24-ти можете и дори трябва да свършите работа, да довършите започнатото, а също така да проявите инициатива във всички сфери на живота, пише Една.бг.

#магични дни #ноември

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници