Лунното затъмнение в събота: кои зодии ще бъдат най-засегнати?

Лунното затъмнение в събота: кои зодии ще бъдат най-засегнати?

Pixabay

A A+ A++ A

Oктомври се счита за един от най-мистични и съдбовни месеци и това не е случайно. Тази година усетихме енергията на Коридора от Затъмнения в периода 14.10 - 28.10. Това е най-кармичното време в годината, защото обхваща периода между две последователни затъмнения – обикновено слънчево и лунно.

Лунните затъмнения се случват, когато настъпи Пълнолуние по същото време, когато Земята, Слънцето и Луната са подравнени. Явлението се наблюдава само до три пъти всяка година, което прави лунните затъмнения редки и свръхзаредени с енергия и мистика.

А този уикенд ни очаква частично лунно затъмнение, което означава, че трите небесни тела няма да бъдат напълно подравнени и Луната ще бъде само частично покрита от сянката на Земята.

Сезонът на затъмненията винаги е пълен с изненади. Когато се случва по време на сезона на Скорпиона обаче, нещата стават още по-непредсказуеми.

Може да откриете, че сте потискали желанията си и сте упражнявали много самоконтрол, преследвайки целите и амбициите си. С настъпването на частичното лунно затъмнение на 28-и октомври обаче всичко това се преобръща.

Всеки знак от зодиака ще бъде до някаква степен подтикнат да признае това, от което неволно се е лишавал.

На 28 октомври частичното лунно затъмнение ще засили желанието на всеки от нас за повече подкрепа, комфорт и сигурност. Ако сте пренебрегвали нуждата си от конкретно удоволствие, идва моментът да пренасочите усилията си към тези скрити желания.

Независимо дали става дума за пари, някаква покупка или лично преживяване, това затъмнение ще ви подтикне да кажете "да" на това, за което наистина жадувате, пише Една.бг.

А ето зодиите, които ще бъдат разтърсени най-силно от Лунното затъмнение на 28 октомври.

Телец

Лунното затъмнение в събота ще освети първия ви дом на себеизразяването. Това ще изведе вашите лични нужди и желания на преден план в съзнанието ви. Трябва да си зададете въпроса как да се радвате на по-удовлетворяващ и пълноценен живот. Може да откриете, че за целта е нужно да се откъснете от взаимоотношения или връзки, които се градят на страх, липса или недоверие. Когато получите яснота относно нуждите си, уверете се, че им отделяте цялото си внимание и предприемате крачки към промяна. Поставете себе си на първо място и ви очакват промени в отношенията, които ще бъдат важни в дългосрочен план.

Лъв

С разгръщането на лунното затъмнение в Телец на преден план излиза желанието ви за по-голяма стабилност и професионално удовлетворение. Може внезапно да получите признание в работата, интересно предложение или да се решите на значителни промени, които да допринесат за дългосрочен успех в професията ви. Затова използвайте периода да помислите от какво се нуждаете, за да се чувствате по-сигурни и оценени в тази област от живота си.

Скорпион

На 28 октомври лунното затъмнение в Телец хвърля светлина върху вашите романтични и лични връзки, като ви кара да обърнете особено внимание на надеждните и подкрепящи отношения, които сте изградили. Може да става въпрос за време с вашата половинка или просто да ви се прииска да посетите своето семейство. Въпреки че сте склонни да сте предпазливи, това затъмнение ще ви подтикне да излезете извън зоната си на комфорт. Ще ви се прииска да бъдете в компанията на онези, които ви предлагат истински комфорт и удовлетворение. Не се страхувайте да изглеждате уязвими, защото интуицията ще ви подскаже, че сте с правилния човек и можете да му се доверите.

Водолей

В края на месеца ще съсредоточите усилията си върху това да се отдадете на удобствата, които вашият дом и домашният живот могат да предложат. Няма да имате особено желание да общувате. Вместо това копнеете за уединението на собствения си дом. Може също така да ви се прииска да направите някаква промяна, за да се чувствате още по-добре вкъщи, тъй като това затъмнение се разгръща във вашия четвърти дом. Възможно е да ви дойде идея за малък ремонт, покупка или друга промяна, която ще направи мястото, където живеете, още по-уютно, красиво и комфортно. И все пак недейте да правите големи покупки точно през уикенда – изчакайте идеята да престои в съзнанието ви до началото на следващата седмица.

#лунно затъмнение #зодии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници