Вижте кои мъже в зодиака са топ манипулатори

Вижте кои мъже в зодиака са топ манипулатори
A A+ A++ A

Сред мъжете има много токсични хора, които могат да бъдат просто непоносими в отношенията. Не се хващайте на стръвта на манипулаторите, защото това се отразява негативно на самочувствието и носи много проблеми в живота.

12-то място: Козирог

Козирозите не искат да губят време за безполезни неща. Ако една жена не им даде това, от което имат нужда, те просто ще се разделят с нея и ще си намерят нова. Козирозите мразят да кроят интриги и да използват хитрост. За тях е много по-важно да намерят жената, с която да общуват максимално открито.

11-то място: Везни

Везните не искат да принуждават никого да прави това, от което се нуждае. Те са за открита и взаимна любов. Освен това, мъжете от този знак просто не знаят как да си проправят път чрез хитрост и манипулация. В това отношение винаги можете да им се доверите.

10-то място: Риби

Рибите не умеят и не искат да се научат на хитрост. За тях е много по-лесно да помолят учтиво за помощ. Ако дамата откаже, Рибите няма да я принуждават за нищо. Понякога жените възприемат това поведение като типична манипулация чрез безразличие, но това не е така.

9-то място: Овен

Жените Овен притежават дарбата да управляват чувствата на хората. Но мъжете от тази зодия са абсолютно лишени от това. Те са възможно най-честни и дори да се наложи да използват хитрост, им е много трудно да го направят. Това е тяхната природа и жените ги ценят за това.

8-мо място: Лъв

Лъвовете знаят как да манипулират хората, но в отношенията използват този дар изключително рядко. За тях е много по-лесно директно да помолят половинката си за нещо важно, отколкото да губят време и усилия в разработването на планове за манипулиране. Това са много умни и необикновени мъже, на които като цяло може да се вярва.

7-мо място: Рак

Раците много рядко прибягват до манипулация. Те често постигат своето в отношенията чрез ултиматуми. Раците често са водени от силно желание да държат всичко под контрол, включително чувствата на жената, която обичат.

6-то място: Дева

Девите знаят много за манипулацията, но рядко практикуват уменията си върху близки, защото много се страхуват да не ги загубят. Понякога обаче просто не виждат друг начин да повлияят на половинката си. Това са мъдри мъже, които знаят кога да използват изкуството на манипулацията, без да рискуват връзката.

5-то място: Телец

Телецът манипулира жените много напористо и грубо. И за това е виновно желанието му да контролира своята спътница във всички аспекти на живота ѝ. Телецът просто не може да позволи нещо да застане между него и любимата му жена. Тоя трябва да знае всичко за любимата си по всяко време.

4-то място: Близнаци

Да разберете, че сте манипулирани от Близнаци е доста трудно. Те го правят толкова фино, че изглежда, че всичко върви както обикновено. Всъщност, тези мъже са много коварни и често си играят с чувствата на жените просто за забавление. Не попадат в топ 3, само защото често се опитват да се поправят.

3-то място: Водолей

Водолеите много усърдно се преструват, че не убеждават и не принуждават никого да направи нещо. Най-неприятната им манипулация е породена от невероятна ревност. Те ревнуват жените си буквално от въздуха.

2-ро място: Скорпион

Среброто отива при Скорпионите. Тези мъже непрекъснато манипулират хората, които обичат, понякога и за тяхно добро. Те искрено желаят по-голямо щастие за своята жена, затова я принуждават да прави най-доброто за семейството и развитието на отношенията.

1-во място: Стрелец

Стрелците са най-находчивите, хитри и умели манипулатори от всички. Тези мъже изглежда са родени с дарбата да убеждават. Те почти винаги постигат своето. Доста е трудно човек да се измъкне от техните лапи, особено, ако става дума за неопитни момичета.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg

#зодии #зодиак #зодиака #манипулация

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници