Жестоки страдания и проблеми за 2 зодии през ноември

Жестоки страдания и проблеми за 2 зодии през ноември
A A+ A++ A

Последният есенен месец ще бъде много труден за двама представители на зодиакалния кръг. Те ще трябва да се изправят пред сериозни изпитания и трудности. Тази мрачна прогноза направи известният астролог Павел Глоба.

Именно през този месец по думите му две зодии ще страдат сериозно. „Те ще се сблъскат с ужасни изпитания“, предупреди Глоба.

По думите му тези зодии дори ще трябва да се справят със загубата на близък човек. „Смъртта на обичания ще бъде голямо изпитание за тях“, казва той.

Хората, родени под съзвездието Лъв, трябва да бъдат изключително внимателни: съществува висок риск от получаване на сериозна травма, която може сериозно да подкопае здравето им, а последствията от нея ще оставят отпечатък върху бъдещия им живот.

„Друга опасност дебне Лъвовете в личния им живот – може да загубят любим човек“, предупреждава Павел Глоба.

По думите му също така черна облаци ще надвиснат и над Рибите. „Представителите на знака е възможно да преживеят смъртта на близък човек – приятел или роднина. Преодоляването на загубата няма да е лесно“, каза астрологът.

Друг голям проблем дебне Рибите в сферата на кариерата. Съществува сериозен и реален риск от голям конфликт с началниците.“ Поради това Рибите ще трябва да решат дали да приемат рязко влошените условия на труд или да напуснат любимата си работа“, сподели Павел Глоба, цитиран от jenata.blitz.bg


#зодии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници