НАЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ОРГАНИЗИРА Национална конференция INSPIRE TO HIGHER

НАЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ОРГАНИЗИРА Национална конференция INSPIRE TO HIGHER
A A+ A++ A

Национално сдружение Недвижими имоти (НСНИ) - браншовата структура на професионалистите в сферата на недвижимите имоти организира за девети пореден път Национална конференция „INSPIRE TO HIGHER“ под надслов „НОВИЯТ ПЛАН ЗА ДЕЙСТВИЕ НА ПАЗАРА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ“.

Събитието ще се проведе на 3 ноември 2023 г. от 9,30ч. в конферентна зала „Черноморие“ на ICCB - Международен Конгресен център Бургас. Конференцията ще се проведе по случай официалния празник на професионалните брокери, който се отбелязва всяка година на 30 октомври. Новоизбраният кмет на гр. Бургас Димитър Николов ще открие събитието.

За националната конференция заявиха присъствие 250 участници от сектор недвижими имоти в страната. На събитието ще присъстват членове на НСНИ- управители и собственици на компании, специалисти и инвеститори в сферата на недвижимите имоти.

Наши гости ще бъдат представители на държавни и местни институции, академичната общност в лицето на ректорите на Бургаски свободен университет, Икономически Университет – Варна и университетски преподаватели. За първи път на събитието ще присъстват изявени студенти от Катедра „Недвижими имоти“ и ученици от Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия "Кольо Фичето"- Бургас. Очакваме да присъстват и представители на партньорски браншови организации, журналисти и медийни партньори.

Програмата на конференцията включва сутрешни дискусионни сесии.

Модератор на първия панел ще бъде Добромир Ганев, председател на НСНИ. Фокусът ще бъде върху макроикономическите теми, геополитическите промени и новият модел на мислене и действие за недвижимите имоти, с акценти върху климата, кризите, демографията, лихвите, еврозоната, последствията и очакванията за бранша на недвижимите имоти. Панелисти ще бъдат доц. Д-р Щерьо Ножаров - Икономически съветник към БСК, Кузман Илиев – Председател на съюза за стопанска инициатива и Веселин Петров – Изпълнителен директор на ДСК Дом.

Модератор на втория дискусионен панел ще бъде Ирена Перфанова, зам.-председател на НСНИ. В панела за участие са поканени експерти от различни области свързани с недвижимите имоти. Дискусията ще бъде за това, как трябва да изглежда модерният град и модерния дом, колко е важна енергийната ефективност на имотите и как всичко се променя от тенденциите до пазарните стойности. Панелисти ще бъдат Тихомир Райчев – Главен архитект на община Бургас, Радост Георгиева -Главен архитект на община Созопол, Христо Николов – журналист, Николета Кръстева – дизайнер и Борислав Калинов - оценител на недвижими имоти.

В рамките на следобедните семинарни сесии гостите на конференцията ще могат да вземат участие в три семинара.

СЕМИНАР 1- „Правилата на играта – как да успяваме, когато е трудно и твърде конкурентно?“ с лектор Проф. д-р Евгени Станимиров, Ректор на Икономическия Университет – Варна.

СЕМИНАР 2 – „Настоящето бъдеще и добрият гост AI (изкуствен интелект) в живота и бизнеса“ с лектор Александър Иванов, дигитален експерт.

СЕМИНАР 3 – „Как да създаваме успешни видео презентации на имоти в youtube?“ с лектор Антоанета Пепе, инфлуенсър.


Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници