Зловещо! Чандлър Бинг предсказва смъртта на Матю Пери в един от епизодите на "Приятели"

Зловещо! Чандлър Бинг предсказва смъртта на Матю Пери в един от епизодите на "Приятели"
A A+ A++ A

Кончината на звездата Матю Пери потресе милиони фенове на сериала "Приятели" по цял свят. Актьорът, изиграл ролята на Чандлър Бинг, бе открит мъртъв в джакузи в къщата си в Лос Анджелис. Той бе само на 54 години.

Една серия обаче спечели вниманието им не само с хумора, но и с пророчеството в нея. Става дума за 3-ти епизод от 2-ия сезон, озаглавен "В който г-н Хекълс умира".

В серията г-н Хекълс (съсед на Моника и Рейчъл) за пореден път се оплаква от шума, който вдигат в апартамента си. Само секунди по-късно виждаме Спешна помощ да изнася тялото му, а неговия адвокат им съобщава, че Хекълс им е завещал цялото си имущество. Апартаментът на стария самотник е пълен с вехтории, които трябва да бъдат изхвърлени.

"Това е отмъщението му", казва Рейчъл.

Приятелите обаче намират един дневник ("Моята голяма книга за оплаквания"), в който Хекълс е записвал всички неща, които го дразнят. Включително шумните съседи от апартамента над него. Чандлър се зачита в него и познава себе си.

"Вижте, Хекълс е бил избран за най-забавно хлапе в класа, аз също бях!", "Той е свирил на кларинет, и аз ходих на уроци", впечатлява се Чандлър, след което грабва метлата и започва да блъска по тавана, защото... го притеснява шума от апартамента отгоре. "О, Боже, аз ще стана като него и ще умра сам!", шокиран е Чандлър.

Актьорът също умира сам - не в апартамент в Манхатън, а в къщата си в Лос Анджелис.

Интересно е, че в епизода той също така казва: "Всички ще се ожените, а аз ще свърша сам" - нещо, което важи и за самия Матю Пери. Той е единственият актьор от шесторката, който не е минавал под венчилото и няма сериозна връзка. Пери не оставя след себе си наследници.

В сериала съдбата на Чандлър има хепи-енд - двамата с Моника се събират и си осиновяват близнаци.

В реалния живот обаче Матю Пери остава самотен до последно и винаги е преследван от демоните на зависимостта към наркотиците и алкохола. Макар да има няколко мимолетни връзки с красиви актриси, той така и не съумява да се сдобие със свое семейство и наследници.

#Матю Пери #"Приятели"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници