Тези 10 фрази издават мъжа, който ходи по чуждо

Тези 10 фрази издават мъжа, който ходи по чуждо
A A+ A++ A

Поведението на партньора ви подозрително ли е? Възможно е това да не е безпричинно. Психолог разказва за често срещаните фрази, които определят мъжа като изневеряващ. Тази информация ще ви бъде полезна в случай на съмнение, подозрение или просто като тест.

1. "Ти си най-добрата"

Самата фраза вече съдържа сравнителна степен и в много езици се смята за неприемлива и подозрителна. Ние най-често не й придаваме значение. Но, ако мъжът често ви сравнява с бившите си, дори във ваша полза, не бързайте да се заблуждавате.

2. "Паролата на телефона е само за сигурност"

Много хора поставят парола на телефона си именно с тези цели. Но за изневеряващите мъже тя е гарант за сигурност. Те са недоверчиви по природа и дори никога да не поглеждате телефона на партньора си, а своя да оставяте на видно място, това може да представлява риск за разкриването му.

3. "Просто обичам да слушам музика под душа."

Непрекъснатото взимане на телефона със себе си под душа, под претекст че обича музиката или че чака обаждане от шефа си, е сигнал за тревога. Най-вероятно това се прави, за да не виждате никаква компрометираща информация.

4. "Това е служебно обаждане."

В същото време мъжът се опитва да се оттегли, да отиде в друга стая и говори с по-нисък тон на гласа. Обикновено деловите разговори не изискват конфиденциалност, особено от близки хора. Разбира се, ако вашият човек не е таен агент.

5. "Ще закъснея много днес"

Това може да се случи и обикновено е лесно да се обясни и трябва да се направи - в една здрава, честна връзка. Но изневеряващият обикновено не си прави труда да даде обяснение и често изключва телефона. Редките закъснения от няколко часа и връщането у дома на сутринта са две различни неща. И най-често за това поведение няма други обяснения освен изневяра.

6. "Ние сме просто приятели"

Да има приятелка за един мъж е съвсем приемливо, ако и двамата в двойката приемат такава ситуация. Но често такова приятелство води до нещо повече и често разрушава връзката. Особено ако такава приятелка се е появила наскоро в живота му и ако те прекарват много време заедно, например на работа.

7. "Изневеряваш ли ми?"

Мъжете, които изневеряват, са подозрителни, защото проектират своята изневяра върху другите. И по същата причина те могат да бъдат много ревниви. И тази ревност обикновено е напълно неоснователна. Те просто знаят какво правят и по този начин, може би несъзнателно, се опитват да отклонят подозренията от себе си и да прехвърлят вината върху вас.

8. "Не си ме разбрала правилно"

Не е изглеждало така, освен ако не сте патологичен ревнивец (в този случай отидете на терапия, за да поработите върху самочувствието си). За да не дава обяснения и да се опитва да разсее съмненията, неверният мъж ще ви накара да се усъмните в адекватността на вашето възприятие на реалността с подобни фрази. Това се нарича gaslighting.

9. "Маша, знаеш ли..." (и името ви е различно)

В същото време той дори не обръща внимание на подхлъзването на езика по време на речта си. Ако връзката ви е в самото начало и/или мъжът наскоро е напуснал предишна, особено дълготрайна, връзка, това може да се случи в началото. Мозъкът се нуждае от време, за да се пренастрои. Във всички останали случаи това не е добър знак.

10. "Не ми се обаждай, ще бъда много зает"

Ако сте любовница на женен мъж, подобни молби са естествени и чести във вашата връзка. Но ако сте двойка или още повече семейство, странните работни срещи вечер или вършенето на нещо в продължение на няколко часа, когато той не е на разположение, трябва да ви накарат да се замислите.

Веднага ще направим уговорката, че всяка от тези фрази поотделно може да не говори нищо за предателство. Но ако ги чувате често, замислете се. Животът в изневяра е труден и само вие можете да изберете дали да останете във връзка при такива условия, или да работите върху вътрешните си убеждения, травми, зависимости и да продължите напред към здравословен и щастлив съюз.

#изневяра #изневярата

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници