Бясна! Бившата на Рачков в щура ревност, че той ще има бебе!

Бясна! Бившата на Рачков в щура ревност, че той ще има бебе!

Фейсбук

A A+ A++ A

Бившата половинка на Димитър Рачков – Анита Димитрова, е шокирана от слуховете, че той чака бебе само няколко месеца след раздялата им. Блондинката дори подозирала, че актьорът през цялото време ѝ е изневерявал със сладкарката Камелия Андонова. Официалната версия за разлъката обаче е несходство в характерите, следствие на голямата възрастова разлика от 26 години.

Близки до силиконовата хубавица издават, че тя не можела да си намери място от яд, задето била зарязана, а и заменена толкова бързо от Рачков. Вестта, че новата на комика е бременна, съвсем я довършила, пише "Уикенд".

Димитрова се дразнела, че все още продължавали да я наричат „Анита на Рачков”. Гледала обаче да не го показва. Тя е споделяла, че никога не е търсила публичност и показаност, но заради актьора се наложило да понася това бреме. Ядосвала се още, че в медиите ѝ изградили образ на тъпа блондинка, търсеща богати чичковци, а тя не се възприемала като такава.

Допреди няколко месеца на хубавицата не ѝ се налагало да работи, но след раздялата с артиста решила, че би било полезно да се развива професионално. Сега тя се изявява като брокер на недвижими имоти и казва, че тази дейност много ѝ допада, защото няма таван и развитието ѝ зависи от собствените ѝ усилия. Ето какво е споделяла Анита за новата си работа: „Започнах, изпълнена с ентусиазъм. С нетърпение очаквам предизвикателствата и възможностите, които ще ми донесе тази кариерна стъпка. Благодаря на всички мои колеги, които ме подкрепят”.

Според запознати Димитрова все още няма нов мъж до себе си, но Рачков бързо-бързо успя да я замени. В момента той е обвързан с 39-годишната Камелия Андонова. Говори се, че е напълно възможно увлечението му по чаровната брюнетка да е причина за разлъката с бившата. Комикът обаче отрича да има намесени трети лица в раздялата му с новоизлюпената брокерка.

Популярният артист има няколко дълги връзки зад гърба си, но нито една не е приключила с брак. От първата си жена Христина той има син Димитър Рачков-младши, който вече е в тийнейджърска възраст. Навремето майката на детето му го заряза заради тогавашния му приятел Евтим Милошев.

Най-обсъждани бяха отношенията на Рачков с Мария Игнатова, която пък впоследствие се омъжи за Ивайло Нойзи Цветков.

Близки на комика твърдят, че той много угаждал на Анита по време на връзката им. Пръскал по нея хиляди левове месечно. Освен всичко друго, силиконката се ширела в просторната му къща, разположена край Панчарево. Сега блондинката живеела по-скромно, но пък се надявала скоро да срещне друг мъж, който да задоволява капризите ѝ.

За да предизвика внимание към себе си, неотдавна Анита публикува в социалната мрежа снимка с чаровен младеж, който я целува по бузата. Тя написа и коментар към кадъра: „Мъжът на моето сърце”. „А така! Бъди с по-млади мъже, а не с дъртаци!”, „Поне ти е набор!”, пишат фенове на красавицата. Всъщност обаче, изобщо не става въпрос за ново гадже, а за брат ѝ, с когото са много близки.

Според запознати, след раззялата си с комика, Анита е имала вземане-даване с няколко мъже. През лятото тя е ходила на море в Гърция със семеен бизнесмен, твърдят светски клюкари.


#анита димитрова #Димитър Рачков #бебе

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници