За Костадинов Борисов е ''един от най-добрите политици в България''

За Костадинов Борисов е ''един от най-добрите политици в България''
A A+ A++ A

Оценявам думите, който Бойко Борисов каза за "Възраждане", за мен и за политиката, която ние водим. И няма как да не отбележа, че този човек е с много добри политически качества, един от най-добрите политици в България в момента по отношение на практиката си през последните години. Това заяви председателят на "Възраждане" Костадин Костадинов на пресконференция в Националния пресклуб на БТА.

Борисов много добре вижда срещу какво е изправен и очевидно се опитва някак си да балансира. И тази негова балансировка обаче изигра лоша шега миналата седмица, защото видяхме какво се случи - във вторник направи аванс към кандидата на БСП, като заяви "предпочитам повече държавна собственост, отколкото Държавна сигурност", след което обаче изведнъж в петък се появи и ни в клин, ни в ръкав каза, че подкрепя Терзиев, изнасилвайки партията. Все едно гледах ученик, който е от хванат от учителя си да пуши в тоалетната в училище. Изглеждаше много, много угнетен този човек. Подозирам, че някой му е казал какво да каже, коментира Костадинов.

В неделя, деня на балотажа, Борисов заяви в Пловдив: "Костадинов си води изключително силна политика. И тя е повече към крайнодесните партии в Европа, като "Алтернатива за Германия", като във Франция, в Италия. Ние с ПП и ДБ не знаем какво правим. Другите знаят вече какво правят".

#Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници