Магичната огледална дата 11.11: Сбъднете желанията си днес!

Магичната огледална дата 11.11: Сбъднете желанията си днес!
A A+ A++ A

Можете да си намислите желание, което обаче никога да не се сбъдне, но има определени дни, в които всяка мечта може да се превърне в реалност по-бързо от очакваното. На 11 ноември всеки ще може да поиска от Вселената да изпълни най-съкровеното му желание!

Числата влияят върху съдбата на човек и благодарение на тях можете да постигнете нови висоти, да внесете необходимите промени в живота си и, разбира се, да сбъднете мечтите си.

Огледалната дата през ноември ви помага да се съсредоточите върху важни проблеми и да успеете в работата си. Енергията на това число е подходяща и за реализиране на най-големите желания.

Не пропускате тази уникална възможност и не забравяйте да използвате енергията на 11.11, за да превърнете мечтите си в реалност! Ето как:

Как да отправим правилно желанието си към Вселената

Енергията на този ден ще бъде доста нестабилна поради факта, че всяка единица е настойчива, а две двойки са по-компромисни числа. Две укрепват интуицията, а едната бърза да предприеме решителни стъпки – такава комбинация може да провокира ненужна импулсивност и бързина, които едва ли ще ви помогнат в толкова труден въпрос като изпълнението на желанията. Въпреки това има изход – първо медитирайте и успокойте ума си, балансирайте вътрешната си енергия и едва след това пристъпете към реализиране на плановете, пише Една.бг.

Намисляйки си желания, трябва да следвате няколко прости правила:

► Да не си пожелавате онова, което може да навреди на околната среда – в наши дни никоя вреда не изчезва, а се връща обратно като бумеранг.

► Отправяйте желания в спокойно състояние, претегляйки мечтите си и избирайки това, което наистина може да се превърне в реалност.

► Не искайте нищо абстрактно, в противен случай мечтата може да не се сбъдне според очакванията ви.

Днес можете да отправите своето желание по три начина, като можете да изберете най-подходящия за себе си.

1. Точно в 11:11 сутринта или в 23:23 вечерта, гледайки стрелките на часовника, желанието се произнася на глас, а след това се благодари на Вселената за отговора.

2. Желанието се записва на единадесет листчета хартия, които се събират и се поставя под възглавницата за през нощта. Сънят трябва да се запомни – в него ще получите отговор на въпроса колко скоро мечтата ви ще стане реалност.

3. Желанието се записва на лист хартия и се поставя в плик, напишете адреса си и го изпратете по пощата с думите: "Желанието ми ще се сбъдне, няма да се забави по пътя. Докато пликът ми се върне при мен, мечтата ще се превърне в реалност."

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници