Миро се облизва за 350 бона печалба

Миро се облизва за 350 бона печалба

бТВ/Гласът на България

A A+ A++ A

Треньорът в актуалния десети сезон на шоуто „Гласът на България” по Би Ти Ви – Миро, е хвърлил око на най-голямата зала в България – „Арена София”.

В сряда той обяви, че ще завърши именно там турнето си „Най-доброто от” с концерт на 17 април догодина. Не е ясно дали ще успее да я напълни, тъй като пространството е огромно и събира до 15 000 човека публика. Според колеги на певеца, той се е поблазнил от възможността да спечели добри пари – при средна цена на пропуските от 40 лева, това прави общо 600 000 лева приход от спектакъла. Чистата печалба би възлязла на около 350 бона, изчисляват в бранша.

Явно турнето на певеца засега върви добре и това му дава надежда, че ще може да продаде билетите за този голям концерт. Досега той не е излизал на сцената на залата със собствено шоу, но вероятно ще разчита на Би Ти Ви да ударят едно рамо с реклама. Не случайно прие да пее на партито за старта на новия тв сезон на медията в началото на есента.

Колегата му Любо Киров преди две години успя да напълни залата, не без помощта на телевизията. В разгара на пандемията той стана треньор в „Гласът” и реши да прави концерт в „Арена София”, която тогава се казваше „Арена Армеец”. Би Ти Ви помогнаха с рекламата, а залата се препълни с фенове. Тази есен Любо продаде три поредни концерта в Зала 1 на НДК, което означава около 12 000 билета. Влади Ампов-Графа също е правил концерт в „Арена София” преди няколко години, докато беше ментор в шоуто на Би Ти Ви, а преди няколко месеца се изсили с шоу на стадион „Васил Левски”. Явно телевизията е трамплин към тази сцена, пише "Уикенд".


#Миро

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници