Списание People: Григор Димитров в топ 10 на най-сексапилните спортисти в света

Списание People: Григор Димитров в топ 10 на най-сексапилните спортисти в света
A A+ A++ A

Това, че Григор Димитров е един от най-сексапилните, да не кажем и най-сексапилният, мъж в света на тениса, е ясно на всички, дори и на неговите опоненти. Преди години представители на мъжкия елит бяха попитани кой е колегата им, който може да разтопи всяко едно женско сърце в публиката, като всички посочиха Гришо.

Усмивката, чарът и перфектната му височина правят Григор един от най-желаните мъже в тениса, а сега той се нареди и до най-сексапилните в спорта. Българинът попадна в елитната класация на списание People, нареждайки се до имена като Лео Меси и Неймар, както и до новия приятел на Тейлър Суифт – Травис Келси.

Гришо заема девето място, побеждавайки колегите си Матео Беретини от Италия и Франсис Тиафо от САЩ. Той също така задминава с цели 11 места бившият на Никол Шерцингер – Луис Хамилтън. Димитров също имаше дълга връзка с певицата, точно след раздялата ѝ с пилота от Формула 1. Нещата помежду им обаче не продължиха завинаги, като те прекратиха отношенията си след три години. Сега Шерцингер е сгодена за Том Еванс, а Григор наскоро се раздели с румънската сексбомба Мадалина Геня.

#Григор Димитров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници