ЛеБрон Джеймс на колене пред Саша Везенков и Кингс в НБА

ЛеБрон Джеймс на колене пред Саша Везенков и Кингс в НБА
A A+ A++ A

Българският национал Александър Везенков и Сакраменто Кингс удължиха победната си серия в НБА. Това стана след успех над срещу Лос Анджелис Лейкърс със 125:110. Това е четвърта поредна победа за „кралете“, които спечелиха и втория си мач срещу „езерняците“ от началото на сезона.

Везенков отново започна като резерва. Той за първи път се появи в игра само минута и половина преди края на първата част. 28-годишното крило обаче вкара първите си точки едва през втората половина на третата четвърт.

Българинът изигра общо 12:23 минути, в които наниза четири точки. Той вкара две точки от игра и две от линията за фаул. Кошът му от игра беше зачетен, въпреки че и Джексън Хейс оспорва. Съдиите гледаха видеозапис от ситуацията и прецениха, че топката се ударила в таблото преди Хейс да успее да я избие.

Литовската звезда на Сакраменто Домантас Сабонис направи дабъл-дабъл - 29 точки и 16 борби. Диарън Фокс и Кевин Хъртър добавиха по 28 точки.

Суперзвездата на баскетбола Леброн Джеймс блесна с трипъл-дабъл за Лейкърс – 28 точки, 10 борби и 11 асистенции. Дианджело Ръсел също вкара 28 за „езерняците“.

Следващият мач на Сакраменто Кингс от редовния сезон на НБА ще се играе на 18 ноември (събота) от 2:30 часа българско време. Тогава „кралете“ гостуват на Сан Антонио Спърс.

РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ НБА
Вашингтон Уизърдс – Далас Маверикс 117:130
Атланта Хоукс – Ню Йорк Никс 114:116
Филаделфия 76-ърс – Бостън Селтикс 107:117
Торонто Раптърс – Милуоки Бъкс 112:128
Чикаго Булс – Орландо Меджик 94:96
Финикс Сънс – Минесота Тимбъруулвс 133:115
Лос Анджелис Лейкърс – Сакраменто Кингс 110:125
Портланд Трейл Блейзърс – Кливланд Кавалиърс 95:109

#НБА #Александър Везенков #Везенков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници