Живият Нострадамус смълча света с прогноза. Адът идва!

Живият Нострадамус смълча света с прогноза. Адът идва!

pixabay

A A+ A++ A

Самопровъзгласилият се мистик Атос Саломе, известен като „живият Нострадамус“, направи няколко смразяващи прогнози, че в края на 2023 г. по света ще започнат земетресения и наводненията, предаде БЛИЦ.

Мъжът, който твърди, че може да види бъдещето, предупреди, че се задава серия от природни бедствия, които ще донесат разрушение, пише Daily Star.

Атос Саломе стана известен като "живия Нострадамус" благодарение на своите предсказания, много от които той твърди, че са се сбъднали. Мъжът вярва, че благодарение на паранормалните си способности е могъл лесно да предскаже смъртта на кралица Елизабет II миналата година и покупката на Twitter от Илон Мъск.

В последните си разкрития Атос предупреждава за наводнения и земетресения и дори описва подробно къде точно. Той обаче дава да се разбере, че виденията му не са насочени към всяване на паника и не са нещо неизменно.

Въпреки че мъжът предрича смърт и унищожение в глобален мащаб, той вярва, че могат да бъдат взети мерки за предотвратяване на много от тях.

„Нямам намерение да всявам страх в обществото. Надявам се, че прогнозираните негативни събития няма да се сбъднат.

Предупрежденията ми трябва да ни послужат като мотивация да се обединим и да дадем приоритет на нашето благополучие. Трябва да подчертая и важността на прилагането на политики, изграждане на инфраструктура и че е много важно „да се повиши осведомеността на глобално ниво. Вярвам, че чрез управление и гражданско сътрудничество можем напълно да избегнем тези проблеми“, пише той.

Според Саломе трябва да се очаква повишена вулканична и сеизмична активност в Тихоокеанския огнен пръстен - по-специално на индонезийския остров Ява, както и в крайбрежната ивица, простираща се от Северна Калифорния (САЩ) до южна Британска Колумбия (Канада).

„Тези великолепни райони ще се изправят срещу непреклонната сила на природата“, прогнозира той.

Самопровъзгласилият се ясновидец вижда нарастващата интензивност на ураганите и циклоните в региони като Югоизточна Азия, включително Филипините и Тайланд. Той също така подчертава зоните с висок риск от урагани, като Мексиканския залив и Флорида в САЩ, като подчертава важността да бъдете добре подготвени да устоите на тези нови тенденции.

Саломе прогнозира проливни дъждове, заплашващи от наводнения в Бразилия, басейна на река Ганг в Индия и делтата на Меконг във Виетнам. Според него тези региони трябва да се съсредоточат върху мерките за предотвратяване на наводнения.

Гледайки към бъдещето, Атос предупреждава, че Амстердам в Нидерландия, Ню Йорк в САЩ и Токио в Япония трябва да се подготвят да осигурят бъдеще, в което земята няма да бъде погълната от вода.

#Нострадамус #Живият Нострадамус

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници