Лют скандал между Кирил Петков и Пеевски в парламента

Лют скандал между Кирил Петков и Пеевски в парламента
A A+ A++ A

Кирил Петков и Делян Пеевски се изпокараха на първия ред в пленарната зала. Бяха разменени остри реплики и обиди.

Напрежението между тях бе видимо, а камерите показаха ръкомахащия Цонев и беснеещият Пеевски. Кирил Петков също ръкомахаше оживено, явно опитвайки се да ги убеди в нещо. През това време лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се подхилкваше в страни от скандала. Усмивки имаше и в редиците на БСП, информира Евроком.

Соцлидерката Корнелия Нинова не издържа и реши да обърне внимание на случващото се и от трибуната. "Целият български народ видя какво се случва тук на първия ред. Това е естественият изход от ситуацията, в която ни вкара сглобката, това напрежение очевидно ще ескалира", обяви тя, визирайки скандала между тримата.

"Събрахте се да разпределяте порции във властта. Размениха се такива думи, добре, че не ви чу българският народ - такива взаимни обвинения между Пеевски и Петков, че това не може да продължава като управление на държавата", атакува тя ДПС и ПП.

"Излезте навън и се разберете като мъже. Не викай на мен г-н Пеевски, двамата си викайте. Основната вина да стигнем до тази ситуация се казва Борисов, който сега си седи. Спрете да превръщате парламента в място, където се правят сделки, разпределят пари и порции, извиват се ръце, прави се рекет между депутати. Излезте и се разберете като мъже. Борисов знае как - ето, тръгна навън. Спрете да употребявате властта само за пари и интереси", настоя тя и поиска 15 мин почивка, за да може Петков и Пеевски да се разберат.

#Петков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници