Борисов към своите в ГЕРБ: Защо ме ръчкате да чупим правителството?

Борисов към своите в ГЕРБ: Защо ме ръчкате да чупим правителството?

Стоп кадър/ФБ/Бойко Борисов

A A+ A++ A

Понасяме щети в момента и е прав Христо Иванов да казва, че това можем да го счупим. Но какво следва? „Маркет Линкс", които никак не ни обичат, ни дават 6-7 процента преднина. Но и нищо по-различно от сегашното управление – ГЕРБ, ПП-ДБ, ДПС. А вие продължавате да ме ръчкате да се бием, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред участниците в зимната академия на младежкия ГЕРБ.

Той се обърна с въпрос към залата какво точно искат. „Ние трябва да се разберем какво искате – да продължим да стоим или не. Ако не искате, разваляме това правителство", каза Борисов.

„Нещо макар и паянтово съществува. А вие ми задавате въпроси. Аз не дойдох да ми задавате въпроси", обърна се той към лидера на младежкия ГЕРБ Георг Георгиев, който зададе няколко въпроса към Борисов преди да му даде думата.

„Докарах основните ми опозиционери в партията да ги чуем и тях (Горанов и Добрев, бел.р.) Не че не са прави, не че не съм съгласен с тях, но като ги питам какво да правим, ми казват същото. Защото 5 неща не сме свършили, но 25 други сме направили. И заради тях си заслужава", каза Борисов.


#Бойко Борисов #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници