Седмичен хороскоп до 24 декември

Седмичен хороскоп до 24 декември
A A+ A++ A

Овен

Чувствате се малко с вързан език тази седмица, когато Веста се върне във вашата комуникационна зона в сряда. Това разположение може да превърне мислите ви в оръжия, така че това може да е тревожен момент. Използвайте празниците като извинение, за да отделите малко време и да отпуснете ума си.

Прекарайте най-краткия ден в годината размишлявайки върху целите си, когато слънцето навлезе в Козирог и вашата кариерна зона в четвъртък. Това е страхотен момент да вземете някои решения за предстоящата година и да оставите амбицията си да надделее. Какво искате да постигнете в професионалния си живот през 2024 г.?

Ех! Може да ви е трудно да се приберете у дома (или където и да е) за празниците, когато ретрограден Меркурий навлезе в зоната ви за пътуване в петък. Пътуването може лесно да бъде отложено или отменено, така че се уверете, че имате резервен план. Бъдете оптимисти.

Телец

С наближаването на края на 2023 г. може да почувствате известно безпокойство за пари, когато Веста се върне във вашата зона на стойност в сряда. Съсредоточете се върху бюджета си, без да се фиксирате върху това, което ви липсва. Не се дръжте за нищо прекалено здраво. Може лесно да се изплъзне от пръстите ви.

Докато навлизаме в нов сезон и сме на прага на новата година, време е да разширите хоризонтите си, когато слънцето навлезе в Козирог и вашата зона на разширяване в четвъртък. Това е страхотно време да се запишете на курсове, да намерите наставник или да пътувате, за да потърсите приключение през ваканцията.

Това е сезонът на даването, но може да е трудно да се намери правилният баланс, когато ретроградният Меркурий влезе в зоната ви за споделяне в петък. Хората може да вземат всичко, докато вие давате всичко. Поставете граници, когато видите какво трябва да се промени в живота ви.

Близнаци

Тази седмица може да стане малко тежка, когато ретроградната Веста влезе във вашия знак в сряда. Този ход може да ви накара да се тревожите за новата година и да излезете от зоната си на комфорт. Бъдете нежни със себе си, когато се изправяте пред страховете си.

Най-мрачният ден в годината също е възможност да изследвате вътрешната си тъмнина, когато слънцето влезе в Козирог и вашата зона на трансформация в четвъртък. Промените ще дойдат при вас бързо, докато преминавате от един сезон към следващия. Работете върху себе си в сянка, докато намирате пътя си през тъмнината към светлината.

Въпреки това, краят на годината може да бъде доста тежък за вашите взаимоотношения, когато ретроградният Меркурий навлезе във вашата партньорска зона в петък. Конфликтът идва лесно и страстите се разгарят, тъй като сте изключително чувствителни. Не се опитвайте да четете лекция на някого, за да спечелите спор. По-важно е да проявите разбиране.

Рак

С края на годината важни глави в живота ви започват да се затварят, когато ретроградната Веста навлезе в подсъзнателната ви зона в сряда. Тези краища могат да предизвикат безпокойство, докато се опитвате да се вкопчите в миналото, дори ако то вече не ви служи. Съсредоточете се върху лечението и освободжаването от всичко вредно.

Въпреки че ретроградният сезон ви удря силно, все още е прекрасно време да се влюбите, когато слънцето навлезе в Козирог и вашата зона на партньорство в четвъртък. Въпреки че е най-краткият ден в годината, вие ще бъдете в него за дълго време във връзка, която може да продължи цяла зима.

Ретроградният Меркурий навлиза в зоната ви на навици в петък, което ще реорганизира живота ви. Може да ви е трудно да се почувствате продуктивни, особено когато големите ви планове излетят през прозореца. Бъдете нежни, докато намирате новата си посока

Лъв

Започвате седмицата с неловка нотка, когато ретроградната Веста навлиза във вашата социална зона в сряда. Може да се почувствате малко изолирани в груповия чат по време на празничния сезон. Не приемайте нищо твърде лично. Никой не ви се сърди. Всички са заети!

Зимата наистина започва, когато слънцето навлезе в Козирог и вашата продуктивна зона в четвъртък, така че напишете своите новогодишни обещания. Готови сте да промените навиците си през новата година. Въпреки че това е най-краткият ден в годината, ще можете да изброявате целите си продуктивно и усърдно.

Студеното време може да замрази вашата креативност, когато Меркурий се върне в зоната ви на удоволствия в петък. Останалата част от годината може да бъде малко трудна, тъй като ви е трудно да намерите своята творческа и романтична искра. Съсредоточете се върху намирането на радост в малките неща.

Дева

Чувствате се малко притеснени за кариерата си тази седмица, когато ретроградната Веста навлезе в зоната ви на репутация в сряда. А с празничния сезон може да имате още повече проблеми да се съсредоточите върху целите си и да сте още по-несигурни какво искате. Направете крачка назад, за да намерите своя път отново.

Въпреки това можете да намерите празнична магия, когато слънцето влезе в Козирог и вашата зона на удоволствия в четвъртък. Зимното слънцестоене може да ви помогне да прегърнете радостите на живота - от игрите в снега до прекарването на време с любимите хора. Насладете се на пътуването, докато създавате нещо специално.

Може да се почувствате затънали в коловоз, когато ретрограден Меркурий навлезе във вашата домашна зона в петък. Помирете се с миналото, като се изправите пред някои сурови семейни истини по време на празниците.

Везни

Може да ви е трудно да се съсредоточите, когато ретроградната Веста навлезе в зоната ви на разширяване в сряда, така че празниците не са подходящо време за учене. Ще трябва да откриете какво е наистина важно за вас и да направите своя мисия да го преживеете, дори и да е трудно.

Домът е мястото, където е сърцето ви, когато слънцето влезе в Козирог и вашата домашна зона в четвъртък. Началото на зимата е идеално време да "свиете гнездото си", докато създавате идеалния дом за себе си. Не се страхувайте да пуснете корени. Те наистина могат да пораснат.

Ех! Ретроградният Меркурий ще ви удари тежко, когато навлезе във вашата комуникационна зона в петък. Има голяма вероятност да пропуснете текстови съобщения и телефонни обаждания и да се почувствате затворени. Въпреки че може да се почувствате като в мъгла, не забравяйте да забавите темпото и да не реагирате твърде прибързано.

Скорпион

Чувствате се упорити тази седмица, когато ретроградната Веста навлезе във вашата зона на трансформация в сряда. Може да се изкушите да се вкопчите в неща, които вече не ви служат. Не се страхувайте да се промените и позволете на хората да ви помогнат (особено финансово), когато не можете да носите товара сам.

Зимата обикновено е началото на сезона на хибернация, но ще бъдете по-заети от всякога, когато слънцето навлезе в Козирог и вашата комутационна зона в четвъртък. Това е страхотно време да представяте идеи, да ходите на партита и да уведомите хората как точно се чувствате, за добро или лошо.

В този сезон на консуматорство ще прекарате следващите няколко седмици в размисъл какво цените, след като ретроградният Меркурий навлезе във вашата зона на стойност в петък. Дрънкулките няма да значат много за вас, защото копнеете да бъдете с любимите си хора. Помислете какво означава да живеете смислен живот, когато навлезете в 2024 г.

Стрелец

Ретроградната Веста навлиза във вашата зона на партньорство в сряда, така че направете си услуга и не подписвайте никакви договори до Нова година. Трудно е да се четат договори или да се вярва на някого, ако всички изглеждат като врагове. Направете пауза, преди думите ви да ви изолират, вместо да ви помогнат.

Слънцето навлиза в Козирог и вашата ценностна зона в четвъртък, така че погледнете критично финансовото си състояние преди началото на новата година. Това е страхотно време да изплатите всякакви дългове и да направите малко финансово планиране, за да можете да започнете 2024 г. с чист лист. Не харчете всичките си празнични пари на едно място.

Ще прекарате остатъка от годината, спъвайки се в думите си, след като ретроградният Меркурий влезе във вашия знак в петък. Може да се окаже, че преживявате неудобни моменти на празнични партита и имате проблеми с изразяването. Не забравяйте да мислите, преди да говорите!

Козирог

Може да ви е трудно да се самодисциплинирате тази седмица, след като ретроградната Веста навлезе в зоната ви на навици в сряда. Безпокойството и липсата на фокус могат да затруднят постигането на нещо. Практикувайте грижата за себе си, докато откриете нова рутина, която работи за вас.

Особено след като навлизате във вашия сезон, когато слънцето започне да грее във вашия знак, носейки зимното слънцестоене в четвъртък. Ще имате увереността и енергията да опитате всичко, така че това е отлична възможност да преследвате целите си. Не се страхувайте да влезете в светлината на прожекторите. Ще трябва да се откроите, за да изпълните мечтите си. Късмет!

Все пак може да помислите за "зимен сън" до следващата година, след като ретроградният Меркурий навлезе в зоната на подсъзнанието ви в петък. Тайните, които сте пазили, могат да излязат наяве по объркан начин, карайки ви да се скриете. Помирете се с ума си и изследвайте вътрешния си свят.

Водолей

Ще ви бъде трудно да изразите себе си или да работите по творчески проекти, след като ретроградната Веста навлезе във вашата зона на удоволствие в сряда. Тази ретроградност може да ви създаде безпокойство и да създаде умствени блокади. Преодолейте ги, като правите неща, които сте обичали като дете, и прегърнете магията на празничния сезон.

Особено след като ще имате силно желание да "спите зимен сън", щом слънцето навлезе в Козирог и вашата подсъзнателна зона в четвъртък. Това е сезон на изцеление, когато се откажете от неща, които вече не ви служат. Съсредоточете се върху премахването на психическия стрес, за да можете да започнете новата година с чист лист.

Не забравяйте да поставите някои технологични неща в списъка си с желания, когато ретроградният Меркурий навлезе във вашата технологична зона в петък. Може да имате нужда от нов телефон или таблет до 2024 г. Уверете се, че архивирате всичко и не изпращайте имейли в пристъпи на гняв!

Риби

Тази седмица може да донесе някои семейни вражди, когато ретроградната Веста навлезе във вашата домашна зона в сряда. Ако нямате емоционална подкрепа, празничната вечеря може да бъде малко груба. Практикувайте грижа за себе си и поискайте помощ, когато имате нужда от нея.

Или просто прекарайте остатъка от празничния сезон с приятели, след като слънцето влезе в Козирог и вашата социална зона в петък. Зимното слънцестоене е идеалното време за организиране на партита, общуване и създаване на спомени със стари и нови приятели. Неочакваните печалби идват лесно, така че празнувайте успеха си.

Въпреки това, може да приключите годината с кисела нотка, когато ретроградният Меркурий навлезе в зоната на кариерата ви в петък. Може да осъзнаете, че настоящата ви кариера не е подходяща за вас. Може да се наложи да промените целите си и да помислите какъв образ искате да покажете на света. Може да е време за ребрандиране следващата година.

Източник: Darik.bg

#седмичен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници