Болен ли е Черепа? Стопи се с 20 кг!

Болен ли е Черепа? Стопи се с 20 кг!

Стоп кадър/Свободна Европа

A A+ A++ A

Драстично отслабнат в последните месеци е Васил Божков. Бившият хазартен бос, който се намира под домашен арест в офиса си на столичната ул. „Московска“, напоследък е неузнаваем и се е вталил с поне 20 килограма. 67-годишният мултимилионер е с изпито лице и фигурата му няма общо с тази отпреди бягството му в Дубай, видя се от негово интервю, излъчено на живо в интернет минатата седмица, пише „Ретро“.

Божков се завърна у нас в края на август 2023 г. и още тогава изглеждаше променен, но очевидно домашният арест никак не му се отразява добре. Припомняме, че в арабското емирство той изкара три години, след като у нас му бяха повдигнати 19 обвинения. В края на лятото обаче бизнесменът мистериозно се завърна у нас. Месец по-късно в медиите се появиха и спекулации за здравословното му състояние.

Самият Божков не е коментирал нищо по темата. От прокуратурата и съда пък още тогава обявиха, че не са получавали никакви молби или документи, свързани със здравословното му състояние. Така причината за драстичното му отслабване остава съвсем неясна. Възможно е олигархът да е минал на диета по някакви причини или да се придържа към здравословен начин на живот, но със сигурност все още не се е отказал от любимото си скъпо, но вредно удоволствие — пушенето на луксозни пури.

#Васил Божков - Черепа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници