Дневен хороскоп за вторник, 2 януари

Дневен хороскоп за вторник, 2 януари

Pixabay

A A+ A++ A
null - 2

Овен

Започва време за активна дейност. В никакъв случай е трябва да оставате без работа. Днес е по-скоро ден за подреждане и калибриране след празниците.

null - 3

Телец

Практичността ще надделява днес, все пак трябва да се започне добре новата година, нали. Енергетиката на деня носи 65% благоприятност и лекота, с останалите проценти ще трябва да се справите някак. Най-важното днес е да се опитате да погледнете на нещата като децата - без очаквания и като на игра.

null - 4

Близнаци

Усещане за у дома, за подхранване на собствената сила. Днес ще имате нужда от силата на своя дом, от силата, която Ви носят спомените и от успокоението, което Ви дават. Отпуснете се, уловете миговете на щастие и сигурност и ги запечатайте като наричане за радост и благодат през започващата година. Посейте тези мигове, за да пораснат в щастливи дни през годината, днес е точният ден за това.

null - 5

Рак

Лек и лежерен ден за Вас. Ден за поздравления и обаждания, за много срещи и приказки. Оставете си малко време за почивка от целия шум, почетете книга или просто се разходете, дайте време на сетивата си да отдъхната, най-вече привечер.

null - 6

Лъв

Днес на Вас се пада задачата да въдворите ред след празниците. Вие сте добри в делегирането и възлагането на задачи, така че - включете силата и чара си в действие. Колкото по-ясно и подредено е всичко, толкова по-лесно ще вървят нещата, а и усещането за лекота ще е повече.

null - 7

Дева

Променливо ще е настроението Ви днес, ще се опитвате да обхванете всички задачи. Добре знаете, че е непосилно, започнете с малки крачки, правете нещата едно по едно и спрете да се тревожите за всичко. Днес е важно да подредите собствените си мисли, всичко останало ще ги последва.

null - 8

Везни

Потрудете се за собственото си щастие. Днес седнете и се успокойте, изяснете пред себе си намеренията, желанията, целите си за годината и ги запишете. Можете дори да напишете писмо до самите себе си, което да отворите в края на годината. Измислете си собствен ритуал, направете годината си специална.

null - 9

Скорпион

Не провокирайте трудностите като постоянно мислите за тях, освен ако просто не ви харесва да се борите с дракони. И за това има време, скоро ще започне годината на Дракона. Дотогава просто приоритизирайте битките си. И не забравяйте най-важната - борбата със собствените си страхове.

null - 10

Стрелец

Лекичко отминава еуфорията и е време да конкретизирате целите си за годината. Днес е денят, в който да седнете и да запишете какво искате, какво имате и да се поздравите за всичко, което вече сте направили. Ден за целеполагане, след като подредите пространството около себе си.

null - 11

Козирог

Нещата, които вчера си намечтахте, днес ги запишете. Когато човек се опита да изрази с думи мечтите си, разбира колко е важно да е ясен и конкретен. Така е и за Вселената – поръчайте си конкретни неща, за да ги получите. Най-важното е да знаете какво искате, иначе няма да има значение какво получавате.

null - 12

Водолей

Време за притихване и обръщане към себе си. Използвайте днешния ден, за да разчистите най-вече в душата си. Пуснете обидите и недоволствата, не ги хранете. Позволете си да започнете годината с лекота и радост. Ще са ви много нужни не само през зимата.

null - 13

Риби

Днес е време да освежите начина си на общуване. Винаги едно наблюдение и едно малко предизвикателство могат да променят много неща. Знаете за принципа – 80/20. 20 процента от усилията носят 80 процента от резултатите, знаете ли кои са те в общуването Ви. Помислете над това, тази тема ще е ключова и през цялата започваща година.

Източник: astrohoroscope.info

#дневен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници