Щедър дъртофелник купил на Александра от „Ергенът” ново „Порше” за 500 бона?

Щедър дъртофелник купил на Александра от „Ергенът” ново „Порше” за 500 бона?
A A+ A++ A

Тази година Дядо Коледа е бил щедър към Александра Гърдева. Момата от „Ергенът” ще посрещне Нова година с ефектен и скъп нов автомобил. От няколко дни брюнетката се придвижва с удивително „Порше Тайкан”. Проверка на „Уикенд” показа, че електромобилът струва точно 477 000 лева и е най-скъпата електрическа кола в света.

За момента няма по-луксозен автомобил на ток. Кой ли е купил лъскавото возило на красавицата, защото едва ли си го е платила сама със заплатата като инфлуенсър и менте психолог.

Преди време писахме, че психоложката провежда с клиентите си шаманската практика Аяуаск, по време на която се приемат халюциногенни опиати. Методът е изключително опасен, но е хит у нас и вече има редица шамани, които го предлагат. Алекс е сред тях.

Ритуалът, макар и печеливш, едва ли е помогнал на Гърдева да събере половин милион лева за ново возило. Най-вероятно то й е подарък от някой възрастен заможен господин, каквито е казвала, че предпочита риалити героинята. Разбира се, тя се изрязва по-завоалирано, като казва, че харесва по-зрели партньори, около 50-60-годишни.

В първия сезон на „Ергенът” Гърдева бе представена като положителна героиня, макар да имаше моменти, когато изпускаше нервите си. В онлайн формата „Къщата на инфлуенсърите“ психоложката показа истинската си същност – истерична, неуравновесена и скандалджийка. Самата тя се нуждае от психолог.

„Защо не си покаже дипломата? Дали има такава? Всеки втори стана психолог, ама дипломи йок. Това не е шега и трябва да има някакъв контрол на тази дейност. Не е възможно истеричка като нея да е психолог. Аз не бих отишла, тя самата има нужда от специалист по психично здраве, който да й помогне да си оправи нервите” – коментират в социалните мрежи, където често определят миньончето като обикновена златотърсачка.

До преди няколко месеца Александра шофираше бял „Мерцедес” CLS за около 50 бона, но вече е вдигнала новото с кола за 500 000 лева, която брюнетката е получила за Коледа от своя щедър старец.


#Александра #Ергенът

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници