Палавата Бояна Шарлопова продаде перлата в короната от хотели на покойния си мъж

Палавата Бояна Шарлопова продаде перлата в короната от хотели на покойния си мъж
A A+ A++ A

Гонещата 50-така, но изглеждаща изумително вдовица на бизнесмена Стефан Шарлопов – Бояна Шарлопова, е продала перлата в короната на веригата "Шарлопов хотелс" - четиризвездния "Палменвалд Шварцвалдхоф" във Фройденщад, Германия. Градът се намира в провинция Баден-Вюртемберг, в близост до курорта Баден-Баден.

"Шарлопов хотелс"придоби уникалната сграда през 2007 г. от общината "Палменвалд Шварцвалдхоф". В миналото там се е помещавал девически пансион, а по време на Втората световна война - лазарет.

Сградата е обявена за паметник на културата и е сред четирите в Германия, за които има разрешение да работят като хотели. Реставрацията на обекта отне две години и половина, бяха инвестирани 9 млн. евро.

На откриването през далечната вече 2010 година бе поканен тогавашният премиер Бойко Борисов, дойдоха и много ВИП-гости, сред които банкерките Цветелина Бориславова и Петя Славова.

За продажбата на германското бижу сподели с тъга самата Бояна Шарлопова, която бе участник в „Черешката на тортата“. Тя покани гостите в дома си и им приготви концептуално меню „Коледа по български“, като използва семейни рецепти.

В разговора Бояна Шарлопова, която е майка на 4 деца, сподели, че 5 години след смъртта на съпруга си продължава да има проблеми със съдружниците му. Тя не уточни в какво се състоят те, но се надява правдата да възтържествува.

Освен със семейния бизнес, наследен от съпруга й, красивата и сексапилна г-жа Шарлопова работи и като психотерапевт.

В лоши отношения е и с голямата щерка на покойния си съпруг. Най-вече заради това, че замести Стефан Шарлопов с младия си шофьор, а за секс подвизите им се носят легенди. Палавата Бояна, на която могат да завидят 90 процента от младите дами, явно е решила да си гарантира солидна сума от продажбата на бижуто в Германия, за да има кеш за прищевките на младия си любовник, а и за своите и на децата нужди.

#Бояна Шарлопова #Стефан Шарлопов #хотели

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници