Цитиридис кълне пияния досадник Жоро Христов: Дано умреш от СПИН!

Цитиридис кълне пияния досадник Жоро Христов: Дано умреш от СПИН!
A A+ A++ A

„Дано да умреш от СПИН!“ Такъв SMS е изпратил Николаос Цитиридис на Георги Христов, оплаква се естрадната легенда. Размяната на „любезности“ се случва преди няколко дни посред нощ.

Как се стига до тази нелюбезна комуникация?

Преди време уволненият от Би Ти Ви шоумен се оплака, че Георги Христов най-редовно му звъни по нощите, пиян до козирката и му говори цинизми, включително със сексуален контекст. Николаос признава, че някои от разговорите са се провеждали и в 2 след полунощ. При един от тези среднощни разговори те се скарват жестоко, след като Георги Христов си позволява да псува Цитиридис, пише lupa.bg.

„Не знам какво иска от мен този човек. Всъщност, подозирам, но няма да го получи. Това явно го е озлобило, защото си позволява да звъни много късно вечер, много пиян, и да говори глупости, да ме обижда и да се държи арогантно“, оплака се преди Николаос Цитиридис. Преди този момент той уважавал изпълнителя и дори искал да го покани в предаването си. Сега обаче е силно разочарован от него.

Сегашният чат е от първите дни на новата 2024 г. Певецът звъни на Цитиридис отново в късни доби – след 23,30 часа, а гъркът не му вдига. Тогава Христов му пише: „Много достойно! Евтино е, но за боклука е супер!“…

А Цитиридис му отвръща доста брутално: „Дано да умреш от СПИН“.

„Няма!!!! И благодаря! Малко си…!“, отвръща му Георги Христов.

Георги Христов никога не е коментирал официално хомосексуалната си ориентация, въпреки че тя е публично известа още от годините на соца. Факт е, че в последните години алкохоликът доста отслабна, но това по-скоро се дължи на злоупотребите му с „Метакса“ (по бутилка на ден), отколкото на инфектиране с вируса на СПИН, одумват го негови колеги.


#николаос цитиридис #Георги Христов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници