Наско Салфетката заряза Кали - лъгала го, че ще го прави баща

Наско Салфетката заряза Кали - лъгала го, че ще го прави баща
A A+ A++ A

Фолкаджийката Кали остана без гадже. Певицата, която се хвалеше, че младият й любовник я гледа като писано яйце, е била зарязана от Атанас Червенков преди няколко месеца. Наско Салфетката, както е известен 35-годишиният мъж, бил лудо влюбен с изпълнителката и искал да има деца от нея. 48-годишната певица уж се съгласила да роди от младия си мъж и започнала хормонална терапия за инвитро, но бързо спряла хапчетата на своя глава и тайно от половинката си.

Наско се надявал да стане баща, а Кали го лъжела, че пие хормоните. В края на миналата година милионерът спипал брюнетката, че не приема лекарствата, и я зарязал с шумен скандал, пише "Уикенд".Най-доволни от развоя на събитията били родителите на Наско, които изобщо не одобрявали връзката с кака му Кали. Чалгаджийката е с 14 години по-голяма от вече бившия си любим. Двамата изкараха заедно 5 години и се очакваше, че любовта им ще прерасне в брак.

"Започнах един нов живот. Аз съм. една чудесна връзка, котяо ме разгражда в най-добрите ми аспекти. Започнах да рисувам, изненадана съм от себе си… не е изключено да родя още деца", заяви преди време изпълнителката, която уж беше готова да роди четвърто дете от четвърти мъж, но явно само на думи.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници