Дневен хороскоп за неделя, 14 януари

Дневен хороскоп за неделя, 14 януари

Pixabay

A A+ A++ A

null - 2

Овен

Има доста неща за дома, които ще задържат мислите ви. Е, рутината бързо ще си каже думата и отново ще се заемете с обичайното. Не се преуморявайте, щадете си силите.

null - 3

Телец

Денят е обещаващ, но не и лесен. Ще се сблъскате с недоверие от страна на околните и със собствените си вътрешни противоречия. Вслушайте се в интуицията си и най-вече във внезапните си хрумвания, несъмнено ще намерите конструктивен изход.

null - 4

Близнаци

Ще научите за нова по-интересна работа, която може да вършите и това ще ви изпълни с оптимизъм за бъдещето ви. Не се колебайте веднага подайте молба за тази позиция.

null - 5

Рак

Чудесен край на седмицата. Ще имате доста добри възможности и е добре да не ги изпускате заради ненужни подозрения. Бъдете готови да рискувате.

null - 6

Лъв

Добре ще се чувствате днес, нищо няма да може да ви притесни. Е, ще има някои изненадващи неща, но те може само да ви забавляват, особено ако ги преживеете заедно с човек, когото обичате.

null - 7

Дева

Денят е подвижен, активен, макар да носи емоционална сдържаност. Идеален момент да кажете точно и ясно нещата, които отлагате, без излишни емоции и драми.

null - 8

Везни

Денят предполага доста сериозност в комуникациите, което го прави подходящ за по-формални срещи и обсъждания, въпреки че е неделя. Време за подготовка и предварителни уговорки.

null - 9

Скорпион

Днес денят е за сериозна работа, но това няма да ви тежи. Ще успеете да сложите ред не само в своите неща, но и в тези на колегите си. Вечерта посветете на един любим човек. Приятна изненада ще поддържа настроението ви през целия ден приповдигнато.

null - 10

Стрелец

Ще ви вълнуват най-вече лични неща – собствените ви настроения и чувства ще определят и поведението ви. Сами знаете, че това не е най-добрия начин да се представите пред обществото. Е, една приятна изненада ще ви накара да се чувствате единствени и неповторими.

null - 11

Козирог

През деня нещата ще се развиват доста бързичко, а вие увлечени в сладки приказки може да пропуснете нещо. Добре е да не дразните домашните си, защото вечерта ще имате сериозни разговори, а е по-добре да си отдъхнете на спокойствие.

null - 12

Водолей

Денят е подходящ за сериозна работа, особено ако става дума за сметки, изчисляване и други подобни. Вечерта може да си позволите някои дребни удоволствия – да побъбрите на воля и да понапазарувате това-онова лично за вас.

null - 13

Риби

Неделният ден винаги трябва да бъде празник, най-вече за душата. Затова направете нещо, което ще Ви зарадва, ще ви накара да светите, макар да е просто една приятна разходка.

Източник: astrohoroscope.info

#дневен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници