Мая Манолова отново с бившия си мъж

Мая Манолова отново с бившия си мъж

фейсбук

A A+ A++ A

Мая Манолова е заровила томахавките с бившия си съпруг и баща на единствената ѝ дъщеря. Двамата с митничаря Милен са се събрали покрай зимните празници в Кюстендил, където той продължава да живее. Щерка им Ралица не пропусна да се похвали със снимка от идиличната семейна среща, на която Мая позира щастлива с нея, бившия си съпруг и внучето Максим насред центъра на града.

От кадъра обаче липсва настоящият ѝ мъж Ангел Найденов. Очевидно бившите съпрузи не се притесняват да се показват заедно пред хора въпреки слуховете и клюките по техен адрес, които срещите им провокират.

Милен и Мая се разведоха официално още преди почти 13 години, но с времето раните, които съпругата му оставила, позараснали и двамата изгладили отношенията си. Митничарят обаче предпочел след провала на брака им да остане ерген и се посветил само на работата.

В системата на митниците той се труди от 1990 г., а известно време бе и началник на граничния пункт "Гюешево“, но към момента вече не заема високия пост. С Мая имат една дъщеря, която е близка и с двамата си родители.

Тя се омъжи на пищна сватба в Кюстендил през лятото на 2016 г. за своя дългогодишен годеник Мартин. Зетят на бившата омбудсманка бе активист на БСП, но миналата година напусна партията заради конфликт с настоящата лидерка Корнелия Нинова. Дълго време двамата с Ралица работеха в държавната администрация, а с апетитните постове се сдобиха още при управлението на Пламен Орешарски, припомня "Ретро". Ралица бе главен експерт в Министерството на труда и социалната политика, а мъжът ѝ – в земеделското ведомство. Те станаха родители на син Максим през 2017-а, няма и година след сватбата си.

По същото време пък самата Манолова мина под венчилото, прехвърлила 50, за да се врече във вечна вярност на бившия военен министър Ангел Найденов. Любовната им история остава една от най-скандалните в политиката. Приживе първата съпруга на Найденов – уважаваната лекарка д-р Нина Найденова, споделяше, че Мая е била причината за провала на 30-годишния им брак, а развод мъжът ѝ ѝ поискал на сватбата на тяхната обща щерка Деси.

#Мая Манолова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници