В чалготека като на война! Галена гръмна в главата танцьорка с оръдие за дим! (СНИМКИ)

В чалготека като на война! Галена гръмна в главата танцьорка с оръдие за дим! (СНИМКИ)

Стоп кадър/Инстаграм

A A+ A++ A

Фолкпевицата Галена е нацелила в главата танцьорка в дискотека с оръдие за дим!

Това става ясно от видео, което се разпространява в социалните мрежи и предизвиква вълна от възмущение заради необмислените действия на чалга дивата.

Фолкпевицата се подготвя да стреля

На кадрите се вижда как Галена държи цилиндричната машина, която изстрелва дим под голямо налягане. Фолкаджийката се върти на сцената с опасното оръдие и в един момент рязко се завърта, без да осъзнава, че зад нея има две танцьорки. Струята попада директно в главата на едното момиче, чието тяло се разтърсва от удара. Настава кратка суматоха, в която другата танцьорка и Галена се опитват да проверят какво е състоянието на пострадалата.

Танцьорките са изненадани от димната атака

Пушекът, който машината произвежда, не мирише, не е токсичен и не оставя петна или мазно около машината и по изпускателната дюза, казват производители за един от моделите, като не е категорично дали точно такъв е използван във видеото.

Не е ясно кога точно се случва инцидентът, но видеото циркулира в онлайн пространството от няколко дни. Остава и мистерия дали танцьорката е пострадала сериозно, или се разминава само с уплаха, но коментарите към поведението на фолкпевицата са унищожителни. "Дъното", "Тази жена е за психиатрията", "Простотия", "Падение", "Много прост народ за тази простотия" и "Просто нямам думи! И тая има две деца!" са само част от коментарите под видеото, което предизвика възмущението на интернет потребителите.

Пострадалата се държи за главата

Въпреки опитите на "България Днес" да се свърже с певицата за повече информация, тя не отговори на запитванията ни.

Снимки: Инстаграм


#Галена

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници