Диона: Не бях дрогирана, пих Нурофен и Колдрекс

Диона: Не бях дрогирана, пих Нурофен и Колдрекс

инстаграм

A A+ A++ A

Певицата Диона заяви, че не е била под въздействието на наркотици, докато е шофирала.

"Никога не съм шофирала под влияние на алкохол или наркотици! Полицаите, които ме спряха, могат да го потвърдят, състоянието ми беше напълно адекватно!", каза тя, цитирана от HotArena.

Според органите на реда обаче изпълнителката е дала положителна проба за кокаин. В последствие ѝ е взета и кръвна проба. "Бях на снимки на клип до 1 ч. през нощта и се прибирах от Стара Загора, където бяха снимките. През деня изпих няколко колдрекса и нурофена, защото беше минус 2 градуса, а аз бях по потник и къси гащи. Има 20 човека екип, които могат да потвърдят трезвото ми състояние", обясни пред изданието Диона.

По нейни думи "няма нищо вярно, в това, което пишат медиите". Даже напротив - дори е съдействала на органите на реда, като доброволно е дала кръв. Нещо, което според нея "никой употребил наркотици не би направил."

Припомняме, че по-рано тази седмица фолк изпълнителката, с истинско име Денислава Сашова, бе спряна за проверка на столичния булевард "България". След положителен тест за наркотици дамата бе арестувана. По случая е образувано досъдебно производство. По-късно стана ясно, че е пусната от ареста с парична гаранция от 5000 лв.

#Диона

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници