Габриела към Велико Минков: Проклет да си ти и всичките ти помагачи. Амин!

Габриела към Велико Минков: Проклет да си ти и всичките ти помагачи. Амин!
A A+ A++ A

Проклет да бъде Велико Минков сега и навеки! Проклети да са всичките му помагачи, обладани от демони изчадия като него. Амин, амин, амин! Ако имаш дете, ще му кажа истината за теб, като те види ще бяга и ще пищи.

Това написала Габриела Славова на предполагаемия баща на второто й дете Велико Минков. За съобщението сподели самият той в социалната мрежа фейсбук, където в пост благодари на всички подкрепили го в този труден за него момент.

Скрийншот на съобщенията, които Габриела изпратила на Велико Минков. Снимка: Facebook/Veliko Minkov

Скрийншот на съобщенията, които Габриела изпратила на Велико Минков. Снимка: Facebook/Veliko Minkov

Благодаря ви пак за изразената подкрепа и помощта, която щедро предложихте! Благодаря ви и за доверието, което изразихте за морала в моите действия във виелицата на случващата се безумна и необяснима гадост", написа Велико в своя фейсбук профил.

"Пиша този пост, за да изкажа огромни благодарности на всички приятели, познати и непознати, които ми писаха на лично и изразиха подкрепа в коментарите през последните изпълнени с шок и скръб за мен дни, покрай убийството на моя приятел и другар по бащина съдба Пейо Пеев. Бог да го прости!

В същото време тези дни се превърнаха и във въртележка от страх, че синът ми е в ръцете на убийци - които, за съжаление, са собствените му майка и баба, после радост, че е изведен от жилището на тези свръхопасни хора, уплаха къде е всъщност и кой се грижи за него и накрая глътка спокойствие, че се оказа в доста по-сигурни ръце, отколкото тези на собствената му майка, Габриела.

Иванка Пеева, благодаря ти безкрайно за грижите, които полагаш в момента за моя невръстен син! Все пак, няма как да не отбележа, че ще съм наистина спокоен, когато за него се грижи биологичния му баща.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници