Рачков се возил цяла нощ във влак с 40 умрели кокошки

Рачков се возил цяла нощ във влак с 40 умрели кокошки

Стоп кадър/YouTube/Код Спорт Подкаст с Владо и Краси

A A+ A++ A

Категоричен е, че престоя му в провинцията е най-ползотворен за опита му като актьор, защото успял да изиграе поне 10 главни роли. Бил един от малкото млади артисти с много хъс и амбиция и затова получил възможността да се превъплати в образи, за които в софийските театри, където актьорите са много повече, можел само да мечтае. Заради неуспешната театрална реформа през 1998 година, той заедно с всичките си колеги бил уволнен в Сливен и мечтаел да получи щат в софийския театър „Зад канала”. В него по онова време работят легенди като Анета Сотирова и Илка Зафирова, от която Рачков имал голям респект.

Директорката на „Зад канала” Бина Харалампиева обаче не го назначила и след като режисьорът Александър Морфов и тогавашният шеф на Народния театър проф. Васил Стефанов го гледали в представление, комикът станал част от първата трупа в държавата. Баща му обаче не останал много доволен от новината и даже го попитал няма ли място в Сатиричния театър, където по онова време играят Калоянчев и Мутафова. Митко при всеки удобен случай се прибирал при родителите си в Бургас с нощния влак и като млад актьор не можел да се позволи спален вагон

В купето дори веднъж от Златица се качили роми с 40 умрели кокошки в чували, но с днешна дата Рачков се гордее, че е минал през всички тези изпитания, за да може сега пълноценно да се радва на успеха си, призна той в подкаста "Код спорт", пише Hotnews.bg.

#Димитър Рачков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници