Седмичен ТАРО хороскоп до 4 февруари

Седмичен ТАРО хороскоп до 4 февруари
A A+ A++ A

Овен – Луната

Мечтания

През този период сънищата ви ще са емоционално заредени и ще оказват силно влияние върху съзнателния ви живот. Активното ви въображение ще засипва съзнанието ви със загадъчни образи, които понякога ще бъдат едновременно страшни и приятни. Поради тази причина ще се чувствате объркани и не на място. Подсъзнанието ви ще работи на пълни обороти. Ще смесвате всякакви чувства и емоции. Предстои ви период на самоанализ.

Телец - Магьосникът

Трансмутация

Притежавате увереност, необходима за да поемате рискове и да дадете насока на живота си. Нужни са ви силни воля и дисциплина за завършването на някаква задача или за получаването на квалификация. За бизнесмените: Дипломатичността при сключването на сделки винаги дава положителни резултати.

Близнаци - Майка на жезлите

Творец

През този период ще бушуват всички енергии и на небето, и на земята. Ще бъдете творци, любовници, съзидатели, лечители, но първо ще трябва да разрушите всичко старо и да се отървете от него. Вървете по своя път и не бъдете съпричастни към другите, защото той е предначертан от съдбата и трябва да го следвате. Приемайте нещата такива, каквито са. Имайте самочувствие, че с всичко ще се справите. Може пред вас да се разкрият много истини, които не сте знаели до този момент. Ако възникнат проблеми, действайте светкавично и мълниеносно и проявете абсолютна безкомпромисност.

Рак – Жрецът

Традиция

През този период ще имате възможност да покажете лидерските си качества. Придържайте се стриктно към традициите, макар и те да са отживели времето си. Спазвайте стриктно всички процедури, ако заемате висок пост. Служете и помагайте на останалите, които търсят мъдростта ви и се нуждаят от вашето познание. Някой, който заема висок пост, може да ви помогне в дадена ситуация. Възползвайте се да впрегнете вашите сили и познания в полза на околните. За много от вас периодът е подходящ за нова връзка или женитба.

Лъв - Син на мечовете

Справедливост

През този период ще притежавате всички позитивни качества на лидер. Ще бъдете напористи и уверени в себе си. Използвайте интелекта си, за да откриете най-добрите решения на проблемите си. Прилагайте при необходимост нестандартни и новаторски подходи. Генерирайте нови идеи, действайте с твърда ръка. Използвайте справедливо инструмента на поощренията и наказанията. Търсете баланс във всяка ситуация, ползвайте се с доверието и подкрепата на близките и приятелите си. Едно от основните ви достойнства сега е, че ще виждате нещата в по-различна перспектива. Бъдете готови за много бързо развитие на нещата около вас.

Дева - Десетка жезли

Угнетение

Поемате прекалено много отговорности и извънредни ангажименти. Чувствате огромен психически натиск върху себе си. Самоограничавате се и действате под възможностите си. Чувствате се сякаш сте в безизходица. Не се притеснявайте, пред вас предстои голям успех.

Везни - Дяволът

Изкушена

През този период много внимавайте! Нищо няма да бъде такова, каквото изглежда. Пазете се от лошо стечение на обстоятелствата, фалшиви взаимоотношения, трудности и лъжливи хора, които преследват собствените си интереси. Очакват ни трудности и въпреки че си мислим как сме на прав път, всъщност вървим в обратна посока. Във въздуха витае атмосфера на всеобща безпомощност и безнадежност. Липсват възможности за каквото и да е. Така че спрете за малко. Вземете си отпуска, отдайте се на семейството и любимите хора. Не предприемайте нищо през този период.

Скорпион - Деветка камъни

Материална придобивка

Здравето се подобрява. Жизненото равнище се вдига. Стабилност и сигурност изпълват живота ви. Проявявате предвидливост в бизнеса. Заздравявате своята връзка със земята и природата. Постигате целите си, чувствате се горди от това. Животът е прекрасен.

Стрелец - Шестица чаши

Щастие

През този период ще изпитваме удовлетворение от добре свършената работа. Често ще поглеждаме към щастливото минало, изпълнено с истински приятелства и контакти. Ще имаме възможност да възродим много от тези стари връзки и приятелства. Ще се радваме на добри взаимоотношения с тях и за в бъдеще. Копнежът за успех, който ни е обзел през този период, е много силен. Трябва да сме спокойни и уверени в себе си. Всичките ни мечти ще се материализират в практически резултати. Прекрасен период за всички вас.

Козирог - Двойка чаши

Любов

Много страст, любов, единство и хармония ви очакват през този период. Много от вас ще открият сродната си душа. Ще имате възможност за нова романтична връзка или приятелство, перфектни любовни взаимоотношения. Ще се чувствате обсебени от любовта. Сега е времето за по-дълбоко обвързване и поемане на отговорности и задължения. Ще осъществите разбирателство, сътрудничество и партньорство не само в любовен план, и това ще ви донесе нови идеи и възможности. Много подходящ период за годеж или брак.

Водолей - Императорът

Създаване

Период, в който управление, власт, авторитети и всякакви теми, свързани с правната страна на нещата, ще имат превес в нашия живот. Ако вече сте постигнали нещата, които искате сега, идва времето, в което ще трябва да си извадите всички необходими документи и разрешителни, за да сте спокойни и чисти пред закона. През този период е нужно човек да вземе важно решение, да се лиши от нещо, да спре да се опитва да успее в дадена посока. Ако сте започнали частен бизнес и нещата не вървят особено добре, сега е времето да разберете, че само затъвате и трябва да спрете. За тези, които са безработни: периодът ще е благоприятен да си намерят работа. Изобщо фокусът през този период е върху професионалния път.

Риби - Баща на мечовете

Лидерство

През този период страхът и ужасът ще отстъпят пред вдъхновението, интелекта и успеха. Ще получите насока и ще имате възможност да взимате мигновени решения. Ще трябва да изслушвате внимателно съветите на околните, но ще действате според настройката, която получавате свише. Много от вас ще проявят завиден професионализъм и опит в работата си. Ще бъдете бляскави и разгромяващи, на моменти дори високомерни, но ще проявявате изключителни аналитични способности и вътрешен самоконтрол.

#таро хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници