Бомба! Алекс и Дани Петканови се събраха! Дори нямали развод

Бомба! Алекс и Дани Петканови се събраха! Дори нямали развод

Инстаграм

A A+ A++ A

Александра и Даниел Петканови отново са заедно! И което е още по-забавно - двамата нямат официален развод, а просто временно се били разделили, споделиха близки до семейството. Само преди дни Дани и Алекс заедно отлетяха за Тайланд заедно със сина си „по работа“. Ако изобщо са имали някога проблеми във връзката си, то фактът, че са заедно, в един хотел, а и в една стая, трябва много да говори на феновете им, пише България Днес.

Самата Алекс коментира с въодушевление, че синът им Габриел за първи път се е качил на самолет и за него преживяването е било изключително забавно. „Това пътуване е като глътка свеж въздух за мен, за да си почина от мен самата! Цялата история е много вълнуваща, но не мисля да разказвам сега, защото съм дошла да си почивам! (истинското предизвикателство в моя живот). Габриел летя за пръв път със самолет и макар и с инфарктни ситуации по пътя към целта, ето ни сега! Тук и сега, както е модерно да се казва“, пише Петканова от Тайланд. Двамата любовници не споменават, че са заедно на почивка, но след нея и Дани Петканов се тагна от красивата азиатска страна. Той пусна рекламна снимка и явно няма да си почива, както се е заканила Александра.

Преди година и повече Дани и Алекс се разделиха, като още тогава медиите заподозряха, че раздялата е пореден пиар ход на инфлуенсърите, които са способни на всичко за реклама и пари. Първият, който поиска раздялата, бе Даниел. Във видео той обясни подробно ситуацията, довела до решението му, като опроверга твърдението, че до него е довела появата на трети човек, намесил се във връзката им, създавайки любовен триъгълник. От думите му става ясно, че той не е оставил майката на детето си, понеже е спрял да я обича, напротив, журналистът открито заявява, че продължава да изпитва силни чувства към нея, но в определен момент просто е започнал да се чувства притиснат и напрегнат от нейните изисквания, които не е успял да покрие.

„Тя желаеше да бъда точно толкова амбициозен, работлив и социален, колкото нея. Това не е лошо, но в крайна сметка, ако някои неща не ти идват отвътре, не се получава“, каза той, разяснявайки, че различните обороти, през които водели живота си, постепенно довели до разминаването и отчуждаването им. Доскорошният водещ на „България търси талант“ обаче подчерта, че изреченото от него съвсем не означава, че по цял ден лежи на дивана, бездействайки, а че методите му за постигане на неговите цели са различни от тези на Александра, която работела неуморно за сбъдването на своите - факт, отричащ изцяло, че тя е меркантилна златотърсачка, както уточни той.

Някогашният участник в предаването „ВИП брадър“ не скри, че споменатите вече обстоятелства са го накарали да предприеме единствената крачка, която според него е била в състояние да го съхрани като човек и мъж, служейки като добър пример за сина им Габриел, а именно да жертва брака си. Е, хубавото е, че всичко това е за пред хората, а двамата просто явно са били уморени един от друг и са си дали малко почивка. В крайна сметка сега са заедно и най-вероятно така ще бъде и занапред.

Алекс и Дани се венчаха през 2017 г. в къщата на „ВИП брадър“. Малко след това се появи и синът им Габриел, който също от малък мама Алекс направи инфлуенсър.


#Алекс и Даниел Петканови

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници