Сапунката "Петканови": Посдърпаха се, посърдиха се, пък се събраха

Сапунката "Петканови": Посдърпаха се, посърдиха се, пък се събраха
A A+ A++ A

Разделят ли се наистина семейство Петканови или става въпрос за пореден PR трик от тяхна страна? Инфлуенсърската двойка се появи заедно на събитие наскоро, като не даваха вид на скарани или в обтегнати отношения, пише fakti.bg.

Каквато и да е истината, всеки път, когато заговорят за раздяла и вдигнат пушилка около себе си, ангажиментите им нарастват и интереса към тях се покачва. С това съответно и дивидентите. Че Дани и Алекс са заедно ги издаде бившата Мис България Славена Вътова. Именно тя показа стори, на което се вижда, че тримата се забавляват зад кулисите на ивента.

От известно време насам семейството демонстрира тотален игнор един към друг. Преди седмица Александра празнува рожден ден на сина им Габриел, но от кадрите не стана ясно дали таткото е присъствал на детския празник. По-рано пък тя смени фамилията си в един от профилите в социалните мрежи, като върна бащиното си Богданска.

Всредите усилено се шушука, че търканията между Петканови са единствено с цел да заработват повече и повече от инфлуенсърство. Докато демонстрират разделите си, стават по-актуални и повече клиенти могат да ги забележат и потърсят за реклама. Предишната им "раздяла" ги направи рекламни лица на турска болница, където и двамата си оперираха носовете, за което получиха петцифрена сума в евро.

 

 

#Алекс и Даниел Петканови

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници