ВИДЕО Диана Габровска ридае: Плащат добре, но не е лесно да си порно актриса

ВИДЕО Диана Габровска ридае: Плащат добре, но не е лесно да си порно актриса
A A+ A++ A

Порно актрисата Диана Габровска изплака мъката си в подкаста "Не съм такъв човек". Тя проля доста сълзи и говори открито за най-болезнените си теми пред журналиста Красимир Красимиров.

"След като го работя това нещо, значи се вадят пари. Всеки сам избира за себе си какво да работи и дали е доволен от това, което изкарва. Аз съм доволна от заплащането.

Постоянно ми пишат и мъже, и жени, че искат да се занимават с порно. Но не смятам, че повечето са го осмислили достатъчно сериозно. Повечето са млади и смятам, че са спонтанни желания. А мъжете искат да снимат с мен, защото съм им някакъв фетиш и искат да снимат с мен", споделя тя.

"На мен работата ми е да съм порно актриса. Отивам в продуцентска компания, сключваме договор, снимаме с актьори, които преди това съм видяла, всички минаваме през задължителни здравословни тестове и няма неяснота какво ще се случва. Докато при момичетата, които работят като проститутки, там нямаш право на избор.

Обаждат ти се и ти казват къде да си. Не знаеш какво те очаква, колко хора ще са и т.н. Да не говорим пък от здравословна гледна точка, което е изключително важно за мен. Отиваш там и си безгласна буква по отношение на това, което ще се случва с теб. Никой не знае какво ще трябва да правиш, за да си получиш парите. Докато аз отивам и ми е ясно каква ще е сцената, с кой актьор ще играя, абсолютно професионално", обяснява Габровска.

В "Не съм такъв човек" разказва как е решила да работи като порно актриса, каква е реакцията на нейния съпруг, знаят ли децата й откъде изкарва пари, опасен ли е сексът без презерватив, колко време се снима един такъв филм за възрастни, с кой българин се е снимала и смята ли да се завърне в политиката.

#Диана Габровска

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници