Майката на Диона проговори: Защо цялата държава си го изкарва на детето ми?

Майката на Диона проговори: Защо цялата държава си го изкарва на детето ми?

пловдив 24

A A+ A++ A

"Защо цялата държава си го изкарва на детето ми?! Нима тя е най-големият проблем в това общество?! Крайно време е хората да спрат да се държат с нея като с убийца!"

Така емоционално изригна Вергиния Асенова, майка на фолкпевицата Диона. Жената за пръв път проговаря, след като дъщеря й беше заловена и обвинена, че е шофирала след употребата на наркотици. При рутинна проверка на полицията на 23 януари т.г. чалга дивата даде положителна проба за кокаин и беше задържана.

"Като майка на Диона винаги съм я обичала и подкрепяла, съветвала съм я и съм я порицавала, когато заслужава. Смятам, че ако е допуснала грешка, съм единственият човек, който има право да я съди или упреква", каза още Асенова.

Според майката на фолкпевицата има редица примери в страната за сходни и по-лоши събития, към които не се подхожда с такъв интерес и толкова омраза. "90% от хората в коментарите са по-невежи и със сигурност не толкова праведни. Не сте светци! Като родител ви го казвам, повечето от хората в коментарите също са родители, грозно е да постъпвате с едно човешко същество по толкова нечовешки начин!", гневна е Вергиния.

В предаването "Събуди се" по Нова телевизия Диона призна, че е вземала наркотици.

"Може би именно темата със загубата на детето ми е нещото, което преобърна живота ми. Имах период, в който бях в дупка, в депресия. Имах нужда да изляза от нея. В такъв период човек търси всякакъв начин да излезе и с някакъв външен субект да запълни тази празнота. "За първи път опитах, когато дойдох да живея в София, тогава бях на 20. Взимала съм единствено кокаин. Марихуана пуших последно под формата на вейпове, които се водят легални. Бях в чужбина, но да си купя марихуана в България - не", каза Диона, като допълни, че е вземала наркотици, но не редовно, припомня "България Днес".

#Диона

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници