Забраняват дронове край паметника на Шипка на 3 март

Забраняват дронове край паметника на Шипка на 3 март

canva

A A+ A++ A

Временна организация на движението ще бъде въведена край Паметника на свободата на Шипка във връзка с честването на Националния празник на Република България на 3 март. Това съобщиха от пресцентъра на Община Казанлък.

Пътят Шипка - Габрово ще бъде затворен за движение на моторни превозни средства от 20:00 часа на 2 март до 18:00 часа на 3 март. Автомобилите ще се движат еднопосочно от Казанлък и от Габрово до върха от 6:00 до 12:30 часа на 3 март. Паркирането ще става по посока на движението и с указания на Пътна полиция. В обратна посока автомобилите ще се движат след 12:30 часа.

Във връзка с организацията на тържественото честване ще има ограничения в движението на гражданите в района на Паметника на свободата, за което ще е необходимо да се спазват разпорежданията на органите на реда. Няма да се допускат граждани, носещи пиротехнически изделия, опасни средства и огнестрелни оръжия, както и лица, употребили алкохол и упойващи вещества. Забранява се и използването на безпилотни летателни апарати.

На 3 март входът за експозицията на Паметника на свободата ще бъде безплатен, а монументът ще бъде отворен за посетители от 12:30 до 19:00 часа.

Община Казанлък осигурява и безплатни автобуси за всички, които желаят да се включат в честването. Те ще тръгват от паркинга пред хотел "Казанлък" от 7:00 до 9:00 часа.


#Шипка #3 март

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници