Бургаски бизнесмен бие жени и животни, блъска фатално пешеходци, но досието му е чисто като сълза

Бургаски бизнесмен бие жени и животни, блъска фатално пешеходци, но досието му е чисто като сълза
A A+ A++ A

Имаме опасения, че побоят над майка ми пред заведението на Ивайло Пешев ще бъде потулен. Това каза пред Нова телевизия синът на пребитата Ирена Йорданова – Йордан.

„В района има много охранителни камери. Следователят каза, че записите са иззети, но нямало кой да ги разчете”, добави той.

Потърпевшата пък сподели, че макар след побоя, за който обвинява ресторантьора, да е установено, че е със сцепена глава, счупено ребро и наранен бял дроб, вследствие на което получила и пневмония, телесната повреда е определена като лека. Тя е потърсила и Спешна помощ. Лечението ѝ продължава и до днес.

Преди около две седмици Ирена Йорданова разказа пред ТВ камерата как собственикът на заведението я е пребил на улицата с дървен прът с метален накрайник.

Мартин Янев, който членува в организация за защита на животните, пък разкри, че след като бе разгласено за побоя над Ирена, са се появили много хора с подобни оплаквания.

„В социалните мрежи те споделят, че господинът се разпорежда в квартала и раздава „правосъдие“. Доста от тях са подавали сигнали, но този човек не е регистриран в полицията и никъде не е обявено, че е извършил някакво престъпление през годините“, добави той.

„Доколкото разбрах, по непотвърдена информация, а ние сме помолили хора на високи нива да я проверят... Преди около пет години около стадион „Герена” блъска жена, която впоследствие умира. Бил е мъртвопиян. Случаят остава без никакво развитие. Помолили сме да се провери дали е регистриран за такова деяние. Имаше информация, че въпросният мъж се ползва с протекции на двама прокурори“, заяви Янев.

Репортерът Татяна Йорданова сподели, че е потърсила бизнесмена, но отказал да застане пред камерата. Той нито потвърди, нито отрече да е нападал Ирена, добави журналистката.

Трябва ли да познават точните прокурори и полицаи, за да може да правиш каквото пожелаеш, коментира пък водещият на „Здравей, България“ Виктор Николаев.

#Бургас

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници