Обичам те, не те обичам..: Кармичната любов– астрологичен анализ

Обичам те, не те обичам..: Кармичната любов– астрологичен анализ
A A+ A++ A

Цветелина Каменова е родена в София, завършва журналистика и връзки с обществеността в НБУ. Над 10 години се е занимавала с реклама и продажби в големи рекламни агенции и телевизии.

През последните 14 години Цвети активно се отдава на заниманията с астрология, завършва различни курсове и осъзнава, че единственият начин да се усъвършенства е чрез реална практика с хората. Започва да прави анализи на натални карти на близки приятели и така практикува. Отделя огромна част от денонощието си за четене, търсене и намиране на информация и до такава степен се увлича, че превръща астрологията в основното си занимание. В момента предимно правя консултации с клиенти, различни уебинари и обучения. Автор съм в списание "Жената Днес” и "Новото Познание”.

***

Обичам те, не те обичам..

Добре дошли в света на кармичните взаимоотношения и звездите.

Какво се случва с мен? Сърцето ми пламти, стомахът ми се свива под лъжичката.

Случвало ли ви се е в даден момент да сте щастливи заедно,а в следващата да крещите един на друг?

В един момент го прегръщате страстно, в следващия се кълнете, че можете да го убиете.

И все пак, въпреки възходите и паденията,асансьорните настроения идващи от Уран изглежда, че винаги се връщате обратно в капана на връзката си с него или нея.

Идвайки на Земята всички ние преживяваме поне една кармична връзка в живота – това е част от пътят на душата.

Но въпросът е как да разберем дали дадена връзка е кармична? Каква е целта на кармичните връзки? И здравословно ли е да останете в такава или не?

В Астрологията има дял, който разучава и анализира дадени проблеми, и цялостни тенденции под влияние на кармичното минало. Кармата определя какво намерение сме имали, какво действие сме извършили в минал живот и какво е последствието, натрупано като знание или товар в днешно време.

Кармичната връзка описва връзка между две души, която се е възродила в този живот от предишно въплъщение (т.е. минал живот). Тук често в моята работа аз залагам на Синастрична астрология – Това е изключително важен дял от астрологията. Той касае взаимоотношенията между хората (любовни, приятелски, делови).

Кармичната и Синастрична астрология могат да ни покажат какви отношения сме имали в минали животи с въпросната душа, каква е задачата на връзката, която сме имали и каква е "недовършена работа", и неразрешени проблеми към момента. След, което задаваме новата програма и така в този живот ние сме натоварени да "изчистим" тази карма за обогатяването и еволюцията на Душата.

Иначе казано, кармичните взаимоотношения са връзки, които са част от Договорите между душите, създадени, преди да се родят на този свят.

Независимо дали вярваме в Астрологията, която изследва пътя на душата, кармичните взаимоотношения (най-малкото) могат да се разглеждат като възможности за научаване на важни житейски уроци.

Важно е да отбележим, че кармичните взаимоотношения не възникват само между влюбени двойки, те се срещат и сред приятели, членове на семейството, деца и дори колеги от близкото ви обкръжение.

Астрология, карма и сродни души

Сродните души са хората в живота ни, с които се свързваме на дълбоко ниво.

Връзката със сродна душа се чувства нежна, дълбока и лесна. Пламъкът близнак, от друга страна, е огледалото на нашата душа.

Връзката с пламъци близнаци се чувства интензивна и трансформираща: тяхната цел е да ни помогнат да преминем през духовна интеграция и трансформация.

Обичайно е да се бъркат кармичните взаимоотношения с връзките с пламък близнак. Понякога двете вървят ръка за ръка. И все пак като цяло връзката с пламък близнак е предназначена да ни помогне повече, отколкото да ни навреди и е рядкост.

Отново има тънка граница между помощ и вреда. Понякога, например, нещо, което ни вреди, в крайна сметка може да ни помогне и обратното.

Например, ако връзката ви е като влакче на ужасите, това вероятно е кармично. Но ако имате спорове и драми от време на време- коя връзка няма, това вероятно е кармичен урок, който сте в процес на учене.

Духовно пробуждане и кармични връзки

Кармичните взаимоотношения са врата към по-дълбок растеж, разширяване и свобода. Колкото и да са дразнещи и разстройващи, те са възможност да се върнем към себе си за това кои сме и хората, с които имаме договор при това въплъщение са инструменти на кармата.

Повечето кармични връзки не са особено приятни и лесни. Ето и някои маркери, които съм извела на база моят професионален опит за да ви помогна да се ориентирате по -лесно:

Много силно привличане

В момента, в който се срещнат двете души се случва моментално разпознаване и активиране на кармични процеси. Усещането е, че все едно сте залепнали за него или нея. Всичко ви изглежда магнетично и предопределено.

Започвате да създавате зависимост един към друг

Просто не можете да бъдете един без друг. Чувството да стоите настрана става болезнено.

Качвате се на влакче на ужасите

Колкото повече време прекарвате заедно, толкова повече се задълбочава емоционалната обърканост. Вие се люшкате между любов, омраза, похот, отвращение, смях и ярост. Върховете са много високи, а спадовете са много ниски и тягостни.

Постоянна драма

Както емоциите ви подскачат нагоре-надолу, така и връзката. И двамата изглежда привличате или създавате драма и играете несъзнателни игри един с друг.

Висшият ви аз започва да ви изпраща сигнали

Интуицията ви започва да се включва и усещането за тежест, дискомфорт или страх седи в дъното на стомаха ви. Дълбоко в себе си не можете да се отърсите от чувството, че нещо не е наред във връзката ви. Опитвате се да игнорирате това чувство, отхвърляйки го като параноя или глупост.

Страх ви е

Да се чувствате уязвим с него или нея е наистина плашещо.

Сексът

В сексуален план имате гореща, интензивна и дива връзка. Никога през живота си не сте изпитвали такъв невероятен секс. И все пак след това усещаме, че нещо липсва. Връзката е възхитително плътска, но и пристрастяваща, тъй като ви държи заседнали на едно и също старо място.

Хамстерът- повтарящи се цикли и модели

Едни и същи негативни модели продължават да се появяват, независимо колко си мислите, че сте ги "преодоляли" заедно. Или те не поддържат своята страна във връзката, или вие сте пасивни.

Трудно общувате

Нека си признаем, вие двамата не сте най-добрите комуникатори. Има много неизказани предположения, предразсъдъци, преценки и бързо прескачане на заключения. Когато сте се опитали да общувате открито, това просто не е проработило по начина, по който сте възнамерявали, колкото и да се опитвате.

Гняв

Във всеки един момент вие двамата сте като кибрит, който само чака да бъде запален. Единият от вас ще се стреми да тушира този гняв (който се превръща в ярост), а другият е склонен да експлодира, когато възникне раздразнение. И двамата имате специален начин да си натискате бутоните.

Скелет в гардероб

Той или тя е в състояние да извади и най-сенчестите ваши същества и често сте шокирани от тяхното и вашето поведение. Понякога се чудите "Кой съм аз/кои са те всъщност?" Въпреки факта, че изваждат най-лошото във вас, не можете да си представите живота без тях. Просто не искате да го пуснете.

Загуба на енергия

Да бъдеш в тази връзка е уморително. Чувствате се психически и емоционално изтощени около тях, но има вероятност да се обвинявате за тези чувства.

Истината е, че ако се чувствате постоянно изтощени, процесът на приключване вече е започнал. Връзката просто не е дадено да продължи и в крайна сметка ще се почувствате принудени да напуснете.

Ценностна система и емоционална интелигентност

Вие толерирате негативно поведение от тяхна страна, което никога не бихте допуснали с друг човек. Може би активирате една от техните зависимости. Какъвто и да е случаят, вашият характер е подложен на изпитание.

С какво сте готови да се примирите? Кога да теглите чертата? В кой момент казвате не?

Самосаботаж и саморазрушение

Странно, сякаш и двамата сте привлечени да се опитате да саботирате взаимното си щастие. Може да е саркастичен небрежен коментар или пълен акт на злоба.

Резултатът е, че често се чувствате като конкуренти, а не като подкрепящ екип. Във връзката ви има скрита тъмнина и единият (или и двамата) сте склонни да ставате по-саморазрушителни.

Пристрастяване

Дълбоко в себе си чувствате, че вашето щастие зависи единствено от тяхното щастие. Каквото и да кажат, помислят или почувстват за вас, веднага се приема като истина. Докато ти даваш-даваш-даваш, те вземат-вземат-вземат (или обратното). И в крайна сметка цялото ви чувство за собствено достойнство се основава на начина, по който се държат.

Примката на Сатурн

В един момент се чувствате блокирани. Връзката ви изглежда сякаш е затънала. Опитвате се да направите две крачки напред, но вървите назад. Скоро следват гняв, горчивина, безпокойство и депресия. Вие сте ужасени да напуснете тази връзка.

Крехки, изтощени и несвързани, вие започвате да търсите отговори. Защо тази връзка ви носи толкова много болка? Как можете да разрешите проблемите си заедно?

Идва и пробивът

Когато започнете да търсите душата си, вие започвате да се развивате. Започвате да оттегляте чувството за собствен суверенитет. В много отношения започвате да се развивате към следващото ниво, но това означава, че трябва да го изоставите. Във вас се изгражда разделение между желанието за оставане и желанието за напускане.

Борба и тест на волята

В интерес на истината знаете, че тази връзка е нездравословна за вас. И все пак не можете да се откажете от идеята, че сте "предопределени да бъдете заедно завинаги". И освен това да тръгнете сами е плашещо.

Може да решите да си тръгнете, но отново сте привлечени обратно към тях! Съблазнителният и токсичен цикъл на Плутон продължава.

Докато някои хора могат да "прережат нишката" и да прекратят договора на душата, други продължават да повтарят цикъла на задържане-отпускане много пъти преди емоционалното освобождение.

Повторно свързване с любов и пускане

В крайна сметка уроците са научени. Кармата е изчистена. Чрез силата на любовта, прошката и солидна доза поставяне на граници, вие сте в състояние да се предадете и да се освободите от вашата кармична връзка. Този процес може да се случи през живота ви или в бъдещ, в зависимост от това колко вътрешна работа се случва.

Какво да правим за да си помогнем?

Работете върху себе си.

Обърнете се към другите за умствена, емоционална и духовна подкрепа – ние сме биологично програмирани да търсим комфорт в присъствието на другите, търсете подкрепа.

Решете как ще се сбогувате – кой е най-здравословният и бърз начин да им кажете сбогом?

Практикувайте любов към себе си и прошка – това ще ви позволи да ги обичате и да им прощавате

Бъдете благодарни и решителни – помислете за това, за което сте благодарни, че сте научили урока, и бъдете твърди в убеждението си да го напуснете. Медитирайте, дишайте, плачете. Оставете се на чувствата си.

Започнете да изграждате основата на вашия нов живот.

И не забравяйте да бъдете нежни със себе си и да се гордеете с това докъде сте стигнали. Ако искате да споделите вашата история с Цветелина Каменова можете да я намерите във Facebook, YouTube или на нейния уебсайт.

#астролог #астрология

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници