Тъпчат момите в „Ергенът“ с евтин алкохол и пиле с ориз, спят по 7 в стая

Тъпчат момите в „Ергенът“ с евтин алкохол и пиле с ориз, спят по 7 в стая

фейсбук

A A+ A++ A

Няколкото седмици снимки в Гърция са били кошмар за участничките в „Ергенът 3”, пише „Уикенд”, позовавайки се на свои източници в шоуто.

Вижте как изглежда имението, за което говори цяла България: Разходете се из имението, в което е сниман "Ергенът" 3

Мераклийките за сърцето на Александър Младенов живеели в отвратителни условия и подтиквани от продукцията, постоянно се наливали с евтин алкохол. Затова още в първите дни една от момите се спиртосала до припадък.

„Гаден дестилат, некачествена храна, недоспиване... Как всичко това да не доведе до колапс? Момичетата ядяха само пиле с ориз и зеле, а стомасите им се свиваха на топка. Позволяваше им се да подремват само 2-3 часа на денонощие при това по седем в стая. Всички девойки използваха обща баня и тоалетна, което също беше скандално”, сподели информаторът ни. И допълни, че от телевизията искали шоуто да им излезе възможно най-евтино, затова не инвестирали никакви средства за комфорта на дамите. И в предишните два сезона в Турция положението не било цветущо, но в Гърция ударило дъното.

Скоро след началото на снимките красавицата Анна Метушева си дала сметка, че не желае да е робиня на продукцията и изявила желание да напусне. Така Шермина, с каквото име се подвизавала в „Ергенът” израсналата в Израел плеймейтка, се оказала втората „изгонена” от Сашо Ергена. Русолявкото я погледнал сърдито и я оставил без роза, та зрителите да останат с впечатление, че решението за напускането й е лично негово.

Докато все още била в предаването, хубавицата била принуждавана от режисьорите и редакторите да играе ролята на меркантилна жена и да говори за отношенията си с Любен Дилов – син и покойния Ицо Стоте манекенки – нищо че нямала интимност с тях, и двамата й били просто добри познати.

Голямо разочарование за участничките се оказал и главният герой в риалитито. На кастигна той бил представян пред момичетата като човек, обиколил целия свят, а в хода на снимките се оказало, че е пътешествал само до Анталия.

#Ергенът

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници