Финансов хороскоп за всяка зодия през март

Финансов хороскоп за всяка зодия през март

Pixabay

A A+ A++ A

ОВЕН
От една страна, няма да се налага да седите без пари, а от друга, разходите ще започнат да надвишават всички печалби. Възможни са значителни разходи за семейството, малки деца и битови нужди. Пестете ресурси – скоро ще ви трябват. Подозрението и недоверието към партньорите има сериозни причини. Добре е да се потопите в интелектуални, изследователски дейности, проучвания. Големи покупки, инвестиции в различни проекти е по-добре да отложите до третото десетилетие на март.

ТЕЛЕЦ
Във финансово отношение този месец е доста благоприятен. Парите ще постъпват правилно, а някои дори ще имат увеличение на доходите. Но бъдете по-внимателни с разходите, тъй като покупките, направени през март, най-вероятно ще се окажат безполезни. Създайте база, натрупайте пари за успешен старт в края на март. Освен това е добър момент да внесете нещо ново в работата си, да добавите креативност към проектите. Ако сте се уморили от бизнеса, който доскоро ви е носил радост и доходи, сложете край и започнете нов професионален цикъл. Бъдете смели. Важно е през този месец да не давате пари назаем на приятели – просто няма да си ги видите.

БЛИЗНАЦИ
Финансовото състояние като цяло ще бъде стабилно, приходите леко ще се увеличат, а разходите ще намалеят. Не се придържайте към обичайната рутина на работните дни – март е пълен с изненади със знаци "+" и "-". Не забравяйте да проявите въображение и креативност – това ще се отрази най-добре на финансовото ви състояние. През третото десетдневие на март във вашето полезрение ще се появят интересни хора, сътрудничеството с които ще изведе бизнеса ви на ново ниво.

РАК
Във финансов смисъл март е един от най-трудните месеци в годината. Ако сте скромни в желанията си, тогава ще имате достатъчно за всичко и ще ви остане малко. В трудни моменти можете да разчитате на помощта на родители, по-възрастни членове на семейството или някой ваш близък. Не се обезсърчавайте, ако вашите услуги или продукт не привличат желания брой купувачи. През март е трудно за всички – изчакайте малко, помислете какво можете да подобрите, за да станете по-видими на пазара на труда.

ЛЪВ
Март може да се нарече стабилен – парите пристигат редовно, въпреки че сумите са доста скромни. И не става въпрос за ниски доходи, а за разходи, които по размер надхвърлят печалбата. Опитайте се да бъдете по-гъвкави с колегите, опитайте се да се адаптирате към ситуацията. Ако се натрупа много работа и нямате време, помолете партньорите си да си поделят задълженията с вас. Колкото и да се опитвате, няма да спечелите всички пари, така че пазете здравето си, почивайте повече. Третата декада на март ще изисква от вас активни действия в професията.

ДЕВА
Във финансово отношение месецът е много добър. Разходите са доста високи, но спестяването на малки суми ще ви помогне да се чувствате по-уверени в утрешния ден. Не планирайте важни дела във финансовата сфера до 20 март. Силата може да не е достатъчна, но амбицията е достатъчна, но оставете изпълнението им за втората половина на месеца. През първата половина на март се уединете повече и обмислете плановете си за пролетта на 2024 година. Пуснете вятъра на промяната в живота си, потърсете нови хобита, отървете се от боклуците и безперспективните бизнес отношения.

ВЕЗНИ
Ако сте отворени към всичко ново и непознато, бъдете сигурни, че Вселената ще ви посрещне и ще ви възнагради за вашите усилия. Март е благоприятен за радикални промени в професионалната сфера, до пълна преориентация. Вашите смели бизнес и служебни решения ще донесат добри материални резултати. Обърнете внимание на модните тенденции, исканията на обществото и не се страхувайте да експериментирате. Пролетното равноденствие на 20 март и следващите дни след него ще бъдат запомнени със значими събития.

СКОРПИОН
Много представители на този знак преживяват финансова криза най-вече защото все още не са приели новата реалност. Сътрудничеството ще се възползва от отклонението от обичайните методи на работа. Опитайте се в творчеството, актуализирайте офис оборудването – не оставайте на същото място и в същата позиция, както преди пролетта на 2024 г. Много е добре да организирате "мозъчни сесии" заедно с приятели и съмишленици. Най-добрите идеи могат да ви хрумнат именно благодарение на такава комуникация.

СТРЕЛЕЦ
Март е подходящ за намиране на бизнес партньори, с които сте запознати, но не сте си сътрудничили досега. Благоприятни са командировките, инициативата за създаване на нови съюзи. Погледнете на неразрешени ситуации или финансови загуби от различен ъгъл. Може да излезете с много необичайно и оригинално решение. Искате ли да започнете свой блог, но нямате достатъчно идеи и смелост? Започнете го през третото десетилетие на март – основното във всеки бизнес е да направите първата стъпка и тогава ще влезете в потока.

КОЗИРОГ
Просперитетът до голяма степен зависи от това колко сте социално активни. Трябва да бъдеш видян и чут от хората – това е ключът към успеха. Март е подходящ за ярко себеизразяване и проявление на собствената уникалност – новите технологии ще помогнат за това. Не пестете инструменти, модерни джаджи – с него можете да започнете страхотно третото десетдневие на март. Започнете нов бизнес в новия астрологичен период, който открива Пролетното равноденствие – имате големи перспективи!

ВОДОЛЕЙ
Дозирайте работата, не вземайте повече, отколкото можете, в противен случай ще почувствате изчерпване на жизнените сили. Умората и липсата на нормален сън не допринасят за материалния растеж. Потърсете неофициални контакти с потенциални чуждестранни партньори, регистрирайте дъщерно дружество в друг град или държава. Има възможности за финансов растеж, но трябва да разширите бизнеса си, да стартирате рекламни кампании. Ако направите всичко това през март, ще получите първите високи доходи още следващия месец.


РИБИ
Добър момент е да раздадете дългове или да напомните за изплащане на заем. Капризите, дължащи се на моментни желания, могат да развалят финансовото състояние. Добре е да завършите текущите дела, да си спомните какво някога се е провалило и да планирате планове за близкото бъдеще. Бързото развитие на вашите проекти ще се случи до края на март. Сред минусите можете да се сблъскате с проблема с избора. Месецът е подходящ за отправяне на предложения за сътрудничество, особено с чуждестранни партньори, пише 7kefa.com.

#хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници