Най-актуалните цветове тази пролет

Най-актуалните цветове тази пролет

canva

A A+ A++ A

Високите температури в последните дни ни накараха да повяваме, че пролетта вече е дошла, дори още преди февруари да си е отишъл. А с прибирането на дебелите якета дълбоко в гардероба за следващата зима на дневен ред излиза и въпросът какво да носим през предстоящия сезон, за да бъдем в крак с тенденциите.

Разбира се, няма нищо задължително и всеки избор трябва да е съобразен с нашия личен стил. А ето кои са най-актуалните цветове за пролет 2024, сред които със сигурност ще си намерим поне един, който да доминира и в нашите визии през следващите месеци.

Небесносиньо

То ни дава асоциации за море и синьо, лятно небе, но тази година е актуално и преди настъпването на лятото. Светлите тонове на синия цвят са свежи и носят настроение, което ги прави перфектен избор за сбогуване със сивата зима.

Черешово червено

Яркочервеното доминираше в колекции за последните няколко сезона и пролетта не прави изключение. То безспорно е избор за по-смелите, а сега е моментът да заложил на по-тъмните и наситени тонове на този цвят. Те може да са както за цялостната ни визия, така и като акцент в нея.

Пастелно лилаво

Този нежен цвят вече виждаме навсякъде по магазините, където са заредили пролетните колекции и определено успява да ни повдигне настроението. Затова задължително трябва да си купим поне нещо в този лилави нюанси и да си го носим с радост през следващите месеци.

Прасковено

Още един много свеж, пролетен цвят, който с удоволствие ще носим през задаващите се топли дни. Лесно се комбинира с много други цветове, а и все пак бе определен за цвета на 2024 г. от Pantone.

Зелено

Определено това е цветът на пролетта, затова без особена изненада той доминира и в гардероба. Тук имаме избор между различни нюанси, сред които да намерим най-подходящия за нас.

Златно

Още един дързък моден избор, но ако нямаме проблеми да заблестим в целия си блясък не само на някое парти, а и в ежедневието, то златистите нюанси са страхотен избор за пролет 2024, както видяхме на не едно и две модни ревюта, пише Vogue, цитиран от lifestyle.bg.

#пролет

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници