Участничка в „Ергенът“ лъсна на мартеници

Участничка в „Ергенът“ лъсна на мартеници

инстаграм

A A+ A++ A

Участнички в „Ергенът“ лъснаха на мартеници за днешния празник. Въпреки че риалити форматът едва започна, някои от момите вече имат огромна популярност. Още след първите два епизода през миналата седмица социалните мрежи буквално завряха от хиляди коментари - одобрителни, присмехулни или тежко възмутени.

Плъзнаха десетки мемета, като най-използваното лице за тези колажи бе на Виктория Асенова. Именно нейна снимка със странна физиономия украси мартеници.

Досега обикалях всички сергийки на площад „Славейков“ в София, но за съжаление мартеничката с моята снимка я няма, затова моля човекът, който ги прави, да се свърже с мен, за да си купя и аз няколко броя, казва участничката в профила си в ТикТок.

Виктория, която казва за себе си, че работи като спортен мениджър в БФС, предизвика доста коментари не само сред зрителите, но и сред останалите момичета в къщата. Освен за външния си вид тя отнася доста критики и заради доста злобните си коментари. Тя не спира да недоволства и да роптае срещу конкурентките си, защото едната била получила розова роза, друга била на среща с ергена по време на коктейла и никоя не е достойна за това внимание, освен нея. А за истинската първа среща, на която Алек дойде и взе Екатерина с хеликоптер, тя пожела хеликоптерът с красивото момиче в него да падне.

Освен странните мартеници с моми от „Ергенът“ тази година продължават да се радват на голям интерес изработените от истински вълнени конци. Много от тях излизат от стандартната визия - бяло и червено, като към тях са добавени почти всички цветове на дъгата. Различни мъниста, камъни и метални орнаменти са добавени към много от вариантите тип гривна, отбелязва в-к „24 часа“.

Мартеница с лика на Виктория от „Ергенът“ (Снимка: Instagram)

#"Ергенът"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници