Седмичен хороскоп до 15 март

Седмичен хороскоп до 15 март

Pixabay

A A+ A++ A

Овен 21 март – 20 април

Днес Луна и Венера са в съвпад обгърнати от тъмнината на новолунието. Не се знае на кого ще налетиш в тъмното, възможни са неприятни изненади. Трудно бихте разпознали правилния за вас човек и може да направите грешен избор. Това може да се окаже един от най-рисковите ви дни в сатурновата ви дупка. Точно днес не правете важни крачки, на всички нива капанът ще щракне. На 9-и не правете нов избор, особено в любовта. Новолунието в Риби на 10-и е най-благоприятният ден в годината за отказване от вредни навици и привички. На 11-и не сключвайте нови фирмени договори, вероятни са измами. На 12-и се активизирайте максимално и ще направите силен ход. На 13-и подпишете само двустранни договори. 14-15-и са дни за срещи и преговори с чужбина.

Телец 21 април – 20 май

Днес Луна и Венера са в прегръдките на Сатурн. Очертават се неравностойни и губещи връзки, не се обвързвайте и не подписвайте нови договори. Аспектът среща старо с младо, богато с бедно и учено с недоучено на базата на тежки и за двете страни компромиси. Дайте си време за размисъл, отложете за следващите дни взимането на важни решения. Не отивайте на първа среща. 9-и е ден на съблазни. 10-и ви дава свобода на избора. На 11-и тръгнете в посоката, която ви привлича, не правете компромиси. На 12-и работете като вол, а не се излежавайте като свещена крава. 13-и е ден за двустранни преговори и срещи. На 14-и дайте пълен напред, сключете нови договори, уредете сделки и плащания. 14-15-и ви свързват и с подходящи партньори от чужбина. Идват печалби.

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес родените в първата декада са в рискова позиция. Старите комплекси отново затормозяват живота и връзките ви. Новолунието в Риби е най-добрият момент в годината за отказване от вредни навици. Спрете от раз цигарите, дистанцирайте се от връзки, които ви разболяват и вредят. До два дни и Венера ще влезе в Риби, дайте си дотогава срок за разчистване терена на чувствата и любовта. На 9-10-и ще имате тежка програма и проблеми. Новолунието в Риби противопоставя Слънце, Луна, Меркурий и Сатурн на вашето рождено Слънце, ще се наложи от нещо да се откажете. От 11-и започват рокади, които ще се отразят добре на бизнеса, но не и на чувствата и любовта. За 13-и планирайте двустранни консултации и срещи. На 14-и сключете нови договори, а от 15-и планирайте пътувания.

Рак 22 юни – 21 юли

На това новолуние за вас няма негативни аспекти. Пъзелът се пренарежда, приключвате с тежък проблем, стабилизирате отношения, здраве и положението си в средата. Днес Луна, Венера и Сатурн са в перфектен аспект спрямо родените до 1 юли, утре и за другите ще има покровителство. В момента изчиствате връзките и организма си от вредни влияния, проведете всестранна диета. Новолунието в Риби ще детронира конкуренцията и ще ви даде шанс да заемете овакантените позиции. От 9-10-и властта е във вашите ръце. На 11-и ще се водят тежки преговори по фирмени дела. 12-и е ден на ултиматуми. На 13-и сключете двустранен договор. На 14-и свикайте отбора, работете екипно, свържете се с нови играчи в бизнеса и политиката. На 15-и уредете посещения и учене в чужбина.

Лъв 22 юли – 22 август

Днес не се играе честно и по правилата. Това ви освобождава от дадените обещания. Реагирайте бързо спрямо тези, които нарушават клаузи по договори и споразуменията си с вас. Сега е моментът да приключите безперспективни връзки на всички нива и да се откажете от вредни навици и привички. Родените в третата декада лесно сменят настроенията, Венера и Марс ви гледат в опозиция. За родените в последните дни на Лъва 9-и е ден на изпитание в чувствата. На 10-и ще се водят подмолни игри, но вие ще постигнете своето. На 1-и започнете нова фирмена дейност, подновете старите договори. 12-и ще ви донесе предимства възползвайте се, гонете си интереса. 13-и ви вкарва в юридически капани, а на 14-и и в любовта ви е приготвена клопка. На 15-и сключете нови договори.

Дева 23 август – 22 септември

Родените до 5 септември днес ще опитат и от жилото, и от меда на неравностойните си връзки. Луна, Сатурн, Слънце и Меркурий ви гледат в опозиция от Рибите. Енергията ви е на кота нула на предстоящото утре новолуние. Нищо амбициозно да не се започва. Може да ви се обадят с лъскави предложения, но да си знаете, че ако приемете, ще лъскате пода и ще обслужвате чужди интереси. Новолунието в Риби ви поставя пред тежки предизвикателства. Не се опитвайте да се надскочите на 9-10-и, ще претърпите поражение. На 11-и се събуждате с усещането за правилната посока, дано съберете сили да тръгнете към нея. На 12-и действайте активно, а на 13-и не влизайте в комбина, ще ви използват. 14-15-и ви носят късмет, предлагат ви се изгодни сделки и договори.

Везни 23 септември – 22 октомври

Луна и Венера са в прегръдките на Сатурн, някой е в плен на любовта, друг се опитва да плени с ласкателства или принуда хората, които са обект на личния му интерес. Не очаквайте лоялна игра и политика. В момента управлява тъмното, скритото и задкулисното във всеки от нас. Всички правим грешни ходове, манипулирайки или подлагайки се на манипулации. Не поемайте нови ангажименти. На 9-10-и управлява Хеката, богинята на обратната страна на Луната. Подложени сме на негативни влияния особено в любовта. На 11-и се доверете на интуицията, а не на разумната преценка. 12-и е ден на тежки битки и засилена конкурентна атака. За 13-и планирайте само солови акции, не влизайте в колективни дейности, може да ви стоварят цялата работа. 14-15-и са дни на успех и придобивки.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

За родените в първата декада денят дава предимство в любовта. Тази вечер може и бебето да направите, лесно се зачева на точни фази на Луната. Може да получите и това, което не ви се е давало в миналото. Моментът е благоприятен за отказване от вредни навици и привички. Насочете енергията си към това, което не ви се е получавало, медитирайте и този път ще успеете да се справите. Новолунието в Риби ви дава чакани и случайни предимства. На 9-10-и печелите от грешките на другите, на 11-и интуицията ви работи на максимални обороти. Дори и да нямате нужната информация, ще разгадаете плановете на другите. На 12-и всеки старт ще е успешен, ще постигнете максималното, бъдете активни. 13-14-и са рискови, но на 15-и правите важен житейски ход и печелите.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Родените в първата декада днес попадат в емоционално задръстване, натоварени сте със свои и чужди проблеми и всичко това може да рикошира негативно върху здравето ви. Не се нагърбвайте с непосилни задачи, щадете се, друг няма да ви пощади. Днес и утре енергията ви е на минимални нива. Вземете решение и се откажете от вредните си навици. Прекратете и вредни за вас връзки. 9-10-и са тежки и рискови дни за вас. Енергията на планетите в Риби е насочена в тежък аспект към вас. Предстоят раздели и скъсване на отношения, особено за родените в обедните часове. На 11-12-и получавате съдействие и решавате проблема. На 13-и уреждате документи, такси, разрешителни и плащания. На 14-и взимате своето и даже част от чуждото. На 15-и се очертават кризи в любовта.

Козирог 22 декември – 20 януари

Денят не е добър за годежи и старт на нови лични връзки. Много неща ще се правят на тъмно, вероятни са изневери, рискови и непредвидени обстоятелства, които може да ви изкарат от едно легло и вкарат в друго. Не си позволявайте да изпадате в зависимости, старайте се във всеки момент да контролирате положението. Днес и утре с лекота може да се откажете от вредни навици. 9-и е ден на изкушения в любовта и връзките. На 10-и се освобождавате от един ангажимент и лесно приемате друг, не бързайте с обвързването. Може да се провали пътуване на 11-и, родените до 1 януари са в тежка позиция. 12-и ви среща с основната ви конкуренция, не я подценявайте. На 13-14-и може да направите печеливш ход и избор. Подпишете нови договори. 15-и ви отваря пътя.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Луната напуска Водолея. Утре е новолунието в Риби - най-добрият момент в годината за отказване от вреден навик. Ден и за приключване на вредни връзки, спазвайте диета. Нищо не започвайте, не приемайте предложения. Някой опипва почвата и опитва да се прикачи към личната ви програма в желанието да се възползва от ресурсите, дарбите и възможностите ви. Задушница е, смирете се. Както и да постъпите на 9-и, ще сбъркате. На 10-и имате свобода на избора до обед. На 11-и Венера напуска Водолея, вече ще контролирате емоциите. На 12-и стартирайте нова дейност, подпишете нов договор. 13-и е рисков за родените в първата декада, ще ви оказват натиск. На 14-и действайте по инстинкт, конкуренцията ви атакува, движете се в приятелска среда. 15-и носи новини от чужбина.

Риби 19 февруари – 20 март

В тъмнината на новолунието е трудно да видиш и прозреш кой какви ги върши и какво ви мисли. Не водете преговори, не започвайте нищо важно, а се постарайте да се прочистите от отровите, от вредните връзки и ангажименти. Новолунието в Риби е най-добрият ден в годината за отказване от вредни навици и привички. Ако спазвате диета, днес и утре ще изхвърлите от тялото и ума вредното. На 9-и Луната навлиза в Риби –утре към 11 ч. е точното новолуние. На 10-и Марс напуска Рибите, а на 11-и Венера вече е там. Тези рокади говорят за промени в начина ви на работа и живот. Отделяте повече внимание на любовта и връзките, отколкото на бизнеса. На 12-и вече смело тръгвате напред. На 13-и се пазете от зарибяване. На 14-и правите печеливш ход и печелите. 15-и затваря една врата.

Неда Иванова, "Телеграф"

#седмичен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници