Нинова: Нормалният край на този ненормален сговор е нови избори

Нинова: Нормалният край на този ненормален сговор е нови избори

бтв

A A+ A++ A

Според мен отиваме на нови избори. Това е нормалният край на един ненормален сговор. Това заяви Корнелия Нинова пред журналисти.

"Тези хора ги събра страхът и алчността. Облякоха този сговор в евроатлантически целувки, които вчера се скъсаха. Видяхте, че няма нищо евроатлантическо в такова поведение", допълни тя.

По думите й Бойко Борисов се страхува за себе си и единственото нещо , което иска, е "да оцелее и да си запази кожата". "Затова изгаря всичко наоколо. Унищожи ПП-ДБ, изгаря собствената си група, изгори и Мария Габриел. Някои от ГЕРБ я наричаха "царицата на шахматната дъска", но се оказа, че е една пешка, която той движи и дори принуди да излъже. Това е неговата цел - да не се възстанови делото „Барселонагейт“, чекмеджетата - само да оцелее", категорична бе Нинова.

Според нея ПП–ДБ са направили едно от най-големите предателства в модерната политическа история. "Те излъгаха онези хиляди, които бяхме по площадите и искахме истинска промяна. Няма как това нещо да свърши добре. Казвам го със самочувствие, че ние от БСП имаме пълното политическо право да го кажем, защото останахме единствените, които не се прегърнаха с мафията и се борихме", допълни Нинова.


# Корнелия Нинова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници