Иде Иво Карамански 3!

Иде Иво Карамански 3!
A A+ A++ A

Инфлуенсърката Антоанет Пепе е вече в напреднала бременност. Многодетната майка очаква четвъртата си рожба, която е плод на любовта й с Иво Карамански-син. Той е трети татко на децата от предишните й връзки – София, Сиена и Матиас.

Вeстник „Уикенд“ съобщава, че Пепе е в 5-ия месец от своята бременност и очаква момче, което трябва да се роди в края на юли или началото на август. Най-вероятно бебето ще носи името Иво Карамански, както се казва татко му и покойният му дядо – Кръстника на българската мафия.

Антоанета Пепелджийска, както са истинските имена на красавицата, упорито крие радостната вест, защото се притеснява от упреците на хората, много от които ще я критикуват, че очаква четвърто дете от трети мъж, а е едва прехвърлила 30-те.

По всичко изглежда, че Ети, както я наричат приятелите, ще надмине най-плодовития ни футболист – Благой Георгиев – Джизъса, който до момента има 4 деца от 3 жени, но той е с 10 години по-голям от Пепе. Инфлуенсърката не крие, че много се засяга от критиката и мнението на околните, когато то не е ласкаво. Тя години наред не е можела да спи заради най-популярния сред майките интернет форум „БГ Мама“, където често се дискутирали децата и мъжете на Антоанет.

Особено я засегнал злъчен коментар, който гласял: „Тази ражда със скоростта на некастрирана улична котка – все от различни котараци!”. Преди 2 години тя написа книга, където признава, че с всичките си мъже забременява светкавично – още в първите 3 месеца от връзките си. В случая с Иво Карамански изчака повече от година. Двамата се загаджиха през лятото на 2022 г. Карамански-син бързо е поискал дете от кака си Пепе, но тя решила този път да отложи зачеването с няколко месеца, издават от обкръжението на влюбените гълъбчета.Свекървата Нели Атанасова и свекърът Александър Сано са приели с широки обятия новата снаха, която има 3 деца и е със 7 години по-голяма от Иво.

Наследникът, който носи името на баща си, е лудо влюбен в шармантната дама, издават близки до тях. Припомняме, че Карамански е доведен син на актьора Александър Сано, който го обича и се грижи за него като за собствено дете, а преди години дори го осинови. Нели също приемала снахата и се грижела за трите й деца като за свои собствени. Те не я наричат „бабо”, защото е твърде млада и хубава, че да й казват така. Нели спокойно може да мине за майка на малчуганите – въпреки че тази година ще чукне 50 лазарника, изглежда наистина феноменално.

Преди около 4 години Антоанет засне раждането на сина си Матиас и го качи в личния си канал в ютюб. Тогава тя и тогавашната й половинка – Филяка от „Типично”, станаха истинска сензация в онлайн пространството. Видеото събра хиляди гледания, а коментарите бяха както положителни, така и отрицателни заради чувствителното съдържание.

Част от последователите на Пепе са притеснени как ще изхранва четири гърла, като Иво Крамански няма особено големи доходи като диджей, а наследството от баща му мафиот така и не стигна до него. Актуалната двойка заедно с трите деца, двете им големи кучета и заекът им живеят в малък тристаен апартамент в столичния квартал „Красна поляна”, където им е доста тясно, а след появата на новия член на семейството ще бъде още по-пренаселено.

#Антоанет Пепе #Иво Карамански

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници